Ullna och Hills väljer Sweetspot 360

2018-12-12

Sweetspot 360 är ett affärssystem för golfanläggningar med fokus på lönsamhet som automatiserar och optimerar klubbens processer för att ge möjlighet att göra golfupplevelsen bättre för sina gäster och medlemmar. Nu har Ullna GC skrivit ett avtal med Sweetspot 360.

- Sweetspot hjälper oss att effektivisera bort administrationen och skapar automatisering så att vi kan fokusera på medlemmarnas och kundernas behov, kommenterar Johan Hagenfeldt, VD Ullna GC.

- Sweetspots lösning är modern och fräsch med funktionalitetet som sparar massor av tid på arbetsmoment vilka inte tillför något värde. Nu kan vi istället jobba proaktivt och mäta effekten av ökad service och medlemsaktiviteter,
kommenterar Emma Sahlén, Front Desk Manager Ullna GC.

- Ullna GC är en perfekt partner för oss som ser branschförändringarna och möjligheterna med digitalisering och automatisering, kommenterar Henrik Linde, Sweetspots grundare.

Även årets Nordea Masters-bana, Hills Golf & Sport Club väljer Sweetspot 360.
- Sweetspots bokningssystem hjälper oss att bättre förstå hur vi ska prissätta en golfrunda på Hills, och på så sätt öka tillgängligheten. Vi ser även stor utvecklingspotential i att på sikt kunna integrera andra tjänster än golfrundor
i systemet, berättar Mats Sterner, VD på Hills.

Sweetspot har även rekryterat före detta klubbrådgivaren på Svenska Golfförbundet, Per Svensson, för att ansvara för utveckling av golfanläggningar i bland annat Jönköping, Göteborg, Värmland och Västergötland.

– Sweetspot har en produkt och lösning som är den absolut bästa jag sett för att skapa lönsamhet på en golfanläggning. Teamet och visionen bakom Sweetspot gjorde valet enkelt för mig, då jag verkligen vill hjälpa klubbarna att bli mer effektiva och öka sin lönsamhet, säger Per Svensson.

– Sweetspot erbjuder en revolutionerande produkt för branschen, men vi måste också kunna erbjuda golfanläggningar den absolut bästa kompetensen inom alla områden, det är precis det vi gör med Per. Vi är oerhört stolta över att Per har valt att vara med på den här resan och ser mycket fram emot den kunskap som Sweetspot nu får tillgång till, kommenterar Henrik Linde, Sweetspots grundare.

Per ansluter till Sweetspot from den 1:a januari.

Fredrik Richter
richter@golfbladet.se