Bra GPS-klocka med utmärkt datainsamling

Nya Shot Scope V3 är i grunden samma sak som gamla V2, men ändå en evolution på gränsen till revolution. Den mer eleganta och kompakta GPS-klockan har tydlig färgskärm, lång batteritid och förladdade banor medan spårningen av slag och presentationen av din statistik är i toppklass.

Efter att ha laddat klockan, parat ihop den med appen i mobilen och uppdaterat firmware är det bara att sätta fart.

35000 banor i klockan

Klockan är förladdad med 35 000 banor så när du kommer till banan är det bara att köra igång.  Själva klockan är en utmärkt GPS-klocka när man spelar. Snabb, smidig, lätt och helt utan trassel samt en tydlig färgskärm.

Perfekt bild

Insamlingen av data görs automatiskt. När jag överför rundan till mobilen (via Bluetooth) och tittar på rundan, så ser Shot Scope ut att ha fått med alla slag utom några puttar och något enstaka slag som jag enkelt redigerade in direkt i mobilen. Med den senaste satellittekniken påstår Shot Scope att precisionen ska vara så bra som 30 centimeter. Kanske är det därför rundan som visas är i princip en perfekt bild av mitt spel.

En guldgruva

I appen kan jag se all möjlig statistik om mitt spel och för den som vill nörda ned sig i siffror och data är det här en riktig guldgruva. Priset för Shot Scope V3 är 2 599 kronor.

Foto Pressbild

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *