Golfbanor utomlandsGolfresorNyheter

CervinGolf har seglat fram som en dröm för golfare

Res till soliga fairways och få personlig golfträning och vänner för livet. För Golfbladet berättar Veronica Cervin, grundare av företaget Cervingolf och tränare tillsammans med sin partner, och också PGA-pro Niklas Sjöberg, om framgången bakom deras omtyckta golfresor.

Med hela 15 olika träningsresor per år tillbringar de större delen av vintern med sina gäster på olika golfresmål.
– Vi är oerhört tacksamma över att kunna jobba med det vi gillar mest och att få skapa härliga upplevelser för våra gäster. Utöver Costa Navarino i Grekland har vi golfskolor till destinationer som Sydafrika och Mauritius, berättar Veronica, som precis landat på Arlanda för att starta nästa äventyr.

Veronica Cervin vill motivera fler kvinnor till golfen.

– Vårt absolut mest besökta resmål är Costa Navarino i Grekland. Nu är det snart tio år sedan vi började ha golfskolor till Costa Navarino. Platsen erbjuder helt unika förutsättningar – fyra förstklassiga golfbanor med magiska vyer, fint hotell och närhet till havet.

Varför föll valet på just Costa Navarino?

Resorna är populära. Grupperna blir fort fullbokade, så det gäller att vara ute i god tid om man är sugen på att åka till värmen och få exklusiv golfträning. Varför föll valet på just Costa Navarino?
– Costa Navarino är fantastiskt. Vi tillbringar tolv veckor i Costa Navarino, sex veckor på våren och lika många på hösten, där vi kombinerar golfträning och spel med våra gäster på fina banor. Utöver golfen lägger vi stort fokus på helhetsupplevelsen med det sociala och goda middagar vilket är väldigt uppskattat.

Veronicas tjugo år långa erfarenhet som golftränare säger en del om hur mycket hon trivs med sitt yrke, fyllt av lärande och möten med människor.
– Jag har alltid varit intresserad av pedagogik. Att få hjälpa och följa en elev uppnå nya nivåer är alltid lika kul. Ett stort fokus är också att motivera fler kvinnor till golfen.

Under golfsäsongen i Sverige driver Veronica och Niklas träningsverksamheten och golfshopen på Enköpings GK tillsammans. Från parets första resor med medlemmar har kundbasen spridit sig över hela Sverige tack vare starka rekommendationer från nöjda deltagare. Passionen för golf och undervisning är tydlig. Veronica ser varje resa som en möjlighet att skapa en unik upplevelse för varje gäst.

Små grupper ger Cervingolfs gäster en härlig sammanhållning


–  Det är verkligen roligt att se hur många gäster som återkommer år efter år, och att så många hittar till oss via rekommendationer. Att jobba tillsammans med min sambo och kollega Niklas är fantastiskt. Vi skapar en personlig atmosfär med härlig sammanhållning. Vi håller också grupperna små. Max 16 gäster varje vecka, vilket ger oss möjligheten att verkligen skapa en varm gemenskap under resorna, säger Veronica med entusiasm.

PGA-pro Niklas Sjöberg ser till att alla gäster som reser med Cervingolf får en skräddarsydd träning.

Det som utmärker CervinGolf är enkelheten i träningen och tydlig förståelse.  
– All träning utgår från elevens egna förutsättningar och mål, förklarar Veronica. Det handlar inte bara om svingteknik utan också om spelstrategi, klubbval och mental träning – en helhetssyn på golf som sträcker sig bortom den rent tekniska aspekten. Det är ett upplägg som passar alla golfare, oavsett nivå och ambition.

En spännande kombination av teknik och spelstrategi

Veronica betonar vikten av coachning på banan, och hur beslut samt det mentala på banan ibland kan påverka resultatet mer än själva svingen. Det är en spännande kombination av teknik och spelstrategi som erbjuds under dessa resor.
– Upplägget är träning på förmiddagen, och sen spel på banan vid tiotiden. Vi är alltid med och spelar och coachar på banan, det är där allt händer. Små justeringar kan göra stora förbättringar.

Costa navarino
Cervingolf erbjuder personlig golfträning på soliga fairways.

I vår är det dags igen för spel på de fyra fantastiska banorna i Costa Navarino. De som följer med på vårens resor får en perfekt start på golfsäsongen. Med känsla för detaljer och en övertygande entusiasm har CervinGolf skapat en oas för golfare som sträcker sig långt bortom bara golfbanorna.

Med Veronica och Niklas i spetsen är det tydligt att deras passion att erbjuda spelglädje och gästernas välbefinnande är drivkraften bakom deras framgångsrika koncept. För dem är varje resa inte bara en lektion i golf utan en resa med utveckling, njutning och härligt umgänge.

Här kan ni läsa mer om vad Cervingolf har att erbjuda>>>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights