NyheterTävlingar

Se Tiger Woods alla Masters-slag från dag 1

Amerikanske golfstjärnan har kallats för en katt med nio liv. I går spelade han årets första golfmajor – The Masters. Tävlingen på Augusta National är Tiger Woods första riktiga turnering sedan bilkraschen i februari 2021. Ett år har gått sedan dess och det är inte bara dottern Sam som är överraskad av 46-åringens kapacitet att ta sig från sjuksängen till världsarenan så fort.

Tårarna rann på Tiger Woods

– Du trotsade oddsen varje gång, sa en stolt Sam Woods om sin pappa i mars 2022 och då rann tårarna på Tiger Woods, som deltog i en ceremoni för att ta emot hedersutmärkelsen, en efterlängtad plats i World Golf Hall of Fame.

Nu är han på plats för att slå ett rekord igen. Han vill vinna och återuppleva den glädje han kände när han 2019 tog hem segern i Masters för femte gången. Ingen trodde att han skulle klara det. Men golfstjärna motbevisade alla tvivlare. Kommer han göra det igen är frågan.

Här kan ni se samtliga slag från första omgången av Masters 2022 med Tiger Woods i en knallrosa T-shirt som snart byts ut mot en röd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights