TaylorMade Spider X hjälper dig att sikta rätt

Putterserien Spider X är den senaste i en lång rad i TaylorMades populära Spider-serie, mallet-putters med stort motstånd mot vridning och ett utseende som tilltalar många. Spider har utan tvekan varit TaylorMades mest framgångsrika putterserie och det är därför inte konstigt att man jobbar vidare på den.

Nytt viktsystem

Spider X är den 10:e generationen och har nu fått en helt omdesignad ram, nytt viktsystem samt en optiskt utvecklad siktlinje med TaylorMades nya True Path-sikthjälpmedel. Den kopparfärgade varianten är riktigt snygg och den ackompanjeras av en marinblå variant som sägs vara framtagen särskilt för Dustin Johnson.

TaylorMades nya True Path-system bygger på egen forskning och över tiotusen puttar slagna från tolv fot, cirka fyra meter, som visar att spelarna träffar längre ut mot tån i 66 % av fallen – vilket man hänvisar till den så kallade parallax-effekten. Därför har man omfördelat massan i puttern och med den nya visuella True Path-designen gjort det enklare för spelare att träffa i centrum.

Modern och sömlös

För första gången på 10 år har den nya ramen på Spider X en modern, sömlös och dedikerad vikt med tre nya vikter: aluminium (två gram), stål (sex gram) och volfram (tolv gram) så att man ska kunna få exakt den vikt som ger bäst känsla och resultat.

Nu kan du lägga vantarna på en Spider X och du får betala 3 499 kronor. Du kan välja mellan Copper & White och Navy & White, båda i vänster och höger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *