NyheterSpanien

Almenaras nya golfakademi vid Sotogrande ska bli något riktigt extra

Bygget av Almenara Golf Acedemy belägen vid det femstjärniga SO/Sotogrande Spa and Golf Resort i södra Spanien pågår för fullt. Projektet innebär att den befintliga 9-håls banan Alcornoques ombildas till en modern golfakademi som ska sätta en ny standard för golfträningsanläggningar i regionen.

Almenara Golf Academy kommer att innehålla ett omfattande utbud inklusive grästees, Toptracers driving range-teknik och ett anpassat custom fitting center, ett VIP-område, bar och café och möjligheter att träna på kvällarna.

Dessutom kommer den nya akademin att ha en par-3-bana med nio hål designad av den legendariske golfaren Manuel Pinero och ett professionellt träningscenter som kommer att ha en träningszon med ett eget närspelsområde för putting och chipping.

– Vi är glada över att påbörja detta spännande projekt, som kommer att lyfta Almenara Golf till en förstklassig destination i Sotogrande för golfare på alla nivåer, säger Stephane Menou, General Manager för SO/Sotogrande och Almenara Golf.

– Den nya akademin kommer att erbjuda inte bara tränings- och träningsfaciliteter i världsklass, utan också ett livsstilskoncept som kombinerar underhållning med golf, vilket gör att invånarna i Sotogrande och våra besökare kan njuta av spelet i en avslappnad miljö.

Här skapas Almenara Golf Academy.

Almenara Golf Academy kommer att komplettera den befintliga 18-hålsbanan på Almenara Golf.

– Vi är glada över att kunna erbjuda en ny nivå av service och bekvämligheter till våra gäster genom Almenara Golf Academy, säger Rita Jordao, marknadschef för Sotogrande.

– Denna utveckling är en del av vårt pågående uppdrag att leverera allra bästa kvalitet och innovation. Genom att höja golf- och fritidsutbudet på Almenara Golf, förbättrar vi det totala utbudet i Sotogrande ytterligare, som inkluderar La Reserva Club, Real Club Valderrama och Real Club Sotogrande – alla rankade topp-10 i Spanien– samtidigt som vi skapar nya möjligheter för familjer och individer att njuta av spelet.

Golfpaket för att njuta av Almenara Golf samt La Reserva Club och de andra mästerskapsgolfbanorna i Sotogrande finns att boka via Sotograndes webbplats – https://sotogrande.com/packages – och kan även kombineras med en vistelse på Sotograndes enda femstjärniga resort, SO/ Sotogrande Spa och Golf Resort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights