Munsbiten efter nian
Sockerfall efter nio hål? Varför inte förbereda bagen med en läcker wrap? Perfekt när hungersuget sätter in. Korv och kaffe i all ära, men för en bättre golfkropp krävs hälsosammare snacks. Vi frågade Susanna Bill, känd från Mästerkocken i tv4 och grundare av Susannas Kök, om läckra recept inför, under och efter golfrundan. Här är hennes tips – veckans vassaste wrap:
Honungsglaserad tempeh, röda linser, kimchipicklad gurka, krusbärs- och fänkålschutney, misomajonäs, röd spetskål. Rostade sesamfrön.
Se receptet och hälsa på Susanna i köket!
Susanna är känd från tv när hon kom tvåa i Sveriges Mästerkock. Idag driver hon Susannas kök i Lund.
– Jag är en passionerad och nyfiken matkreatör, ständigt på jakt efter nya smaker och matupplevelser. Tillsammans med forskare på Lunds Universitet har jag skrivit två kokböcker: Klok på Mat (2018) och Vegoflex (2019), som båda bygger på forskning kring mat som på olika sätt minskar risken för hjärt-kärlsjukdom och stärker närminnet. Med avstamp i forskning, det nordiska köket och med vinkning mot andra av världens stora kök blir min mat välsmakande, nytänkande och hälsosam.
Foto TV4