Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the all-in-one-seo-pack domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /www/webvol28/a4/d3fghw1efjsokw6/golfbladet.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the wp-cerber domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /www/webvol28/a4/d3fghw1efjsokw6/golfbladet.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114
Asiatiskt kycklingspett – en grillflirt efter golfrundan. - Golfbladet
Äta & Bo

Asiatiskt kycklingspett – en grillflirt efter golfrundan.

Asiatiskt kycklingspett är en god rätt som framhäver det asiatiska kökets fantastiska smaker i en kombination med den svenska grillkonsten.

Smakar ljuvligt en vårkväll

Inte bara gott, utan också ett sätt att drömma dig bort till fjärran länder hemifrån din egen bakgård.

4 portioner Tillagningstid: 30 minuter

– 1-2 förpackningar Lönneberga Färska Kycklingspett Chili & ingefära, 480 g/4 spett

Koriandermarinerade grönsaker

  • –  1 paprika
  • –  1 rödlök
  • –  2 msk fisksås
  • –  1 medelstor morot
  • –  100 g stjälkselleri
  • –  60 g bladspenat
  • –  1/2 dl pressad citronjuice
  • –  1 dl färsk koriander
  • –  salt Jordnötssås
    • –  100 g jordnötssmör
    • –  1 msk soja
    • –  1 msk pressad citronjuice
    • –  1/2 dl vatten
    • –  salt Till servering
      – basmatiris

Såhär gör du

  • Riset: koka riset enligt förpackningen. Koriandermarinerade grönsaker: finstrimla eller skiva grönsakerna tunt och blanda med spenat, fisksås, citronjuice och koriander. Smaka av med salt. Låt marinera i minst 10 minuter före servering. Jordnötssås: blanda samman ingredienserna till jordnötssåsen och smaka av om salt behövs. Kyckling: grilla kycklingspetten enligt anvisningen på förpackningen. Det går också bra att steka eller tillaga i ugn om det inte passar att grilla just i dag. Servering: servera kycklingspetten med de marinerade grönsakerna, jordnötssåsen och basmatiriset.

Recept: Mattias ”Fredagskocken” Larsson för Lönneberga 2021.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights