LivsstilNyheter

Allt lättare att åka till Kroatien och Grekland i sommar

Nu har det blivit lättare att resa ner till solen i Europa för flera av de mest populära resmålen tar nu bort både inreseformulär och vaccinationsbevis.

Tagit bort kraven

Flera lättnader har införts och nu gäller inget krav på varken inreseforumlär eller uppvisande av covidbevis för resmål i länderna Grekland, Albanien, Bulgarien och Kroatien. Inte heller Madeira har krav på inreseformulär eller covidbevis men rekommenderar ändå resenärerna att fylla i inreseformulär vid inresa.  

flyg

 

– Vi är glada att vi har en situation som gör att det är enklare att resa och att länder som Grekland, Albanien, Bulgarien och Kroatien tar bort sina krav på inreseformulär och covidbevis. Nu bokas resor i snabb takt och nu blir det ännu lättare att resa så boka genast om du vill ha möjlighet att välja var du ska på semester i sommar säger Sandra Miller Kinge, Kommunikationschef på Apollo.   

Även andra resmål inför vissa lättnader gällande inresa men det blir fortsatt viktigt att hålla koll på eventuella ändringar inför avresan. 

– Det är fortfarande självklart viktigt att som resenär hålla koll på inreseregler ända in på avresa då de givetvis kan ändras. Reser man med oss har vi självklart dessa uppdaterade och sammanställda på vår hemsida säger Sandra Miller Kinge. 

Foto Apollo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights