LivsstilNyheter

Norman sålde sitt lyxhus till Victoria Secret-ägaren

Golfikonen Greg Norman har äntligen hittat en som vill köpa huset, som legat ute till försäljning väldigt länge. Den flotta egendomen i Hobe Sound i Florida har alla bekvämligheter och är belägen på en ö utanför Jupiter, där många golfproffs har slagit sig ned. Ett riktigt golf-Mecka!

Greg Norman

Den pensionerade professionella golfspelaren Greg Norman och hans fru, Kiki, har länge velat sälja sin bostad. De är glada att få börja på ny kula i ett aningen mindre hus. Köparen slog till bara två veckor efter senaste marknadsföringen på amerikanska ”Hemnet”. Men huset har tidigare varit ute till försäljning, men ingen var intresserad då prislappen var skyhög.

Här ser vi paret Norman på privata bryggan. Bilden är tagen på Alla hjärtans dag 2021.

Greg Norman har tvingats gå ned i pris. Men han lär inte bli så mycket fattigare för det. 77 miljoner dollar blev den nätta summan som sattes in på parets konto.

Miljardär med lyxyacht

Vem blev då den lycklige ägaren? Villan köptes, enligt uppgift till familjen, av miljardären Leslie Wexner , som är grundare och tidigare verkställande direktör för modeföretaget L Brands. Företaget äger bland annat underklädeskedjan Victoria’s Secret. Miljardären sägs ha nära kopplingar till den kontroversiella finansmannen Jeffrey Epstein. Så helt fläckfri kan man ju inte tro att Normans köpare är. Den 9 februari slog Wexner till och ska nu renovera vissa delar av fastigheten. Wexner äger superyachten Limitless och nu kommer han kunna ha den vid privata bryggan som liknar en hel marina.

Limitless utanför Capri i Italien, 2013.

När Norman flyttade in blåste han ut allt och gjorde om mycket. Norman har plöjt ned miljoner dollar på inredning och modern teknik i huset. Fastigheten ligger på en 8,21 hektar stor tomt och består av totalt åtta hus – huvudbyggnaden, ett poolhus, ett tennishus, ett båthus, ett garage och ett strandhus – plus en jättestor vinkällare.

Nu säger paret att de kommer att sakna sina 32 000 kvadratmeter, men är äldre och ser fram emot en mer lättskött villa.

Greg Norman Villa

– Min fru och jag känner att det är dags att gå vidare efter 30 år här”, sade Norman i en intervju med Miami Herald nyligen.
– COVID-19 och hela upplevelsen av pandemin, med social distansering och isolering från våra familjer – varav de flesta bor utomlands – har det senaste året fått oss att inse hur kort livet verkligen är och har fått oss att omvärdera hur och var vi vill tillbringa resten av vårt liv.

Norman villa

På ägorna finns ett stort hus, ett poolhus och ett strandhus. I och runt byggnaderna hittar man en tennisplan, två pooler, en vinkällare och en brygga med plats för en diverse motorbåtar, yachts och vindsurfingbrädor, något som Norman ägnat sig åt som den ”Aussie” han är.

Ett paradis

Köparen med fett bankkonto och som har letat efter 10 sovrum, 12 badrum, hemmabio, egen bar och gym kan nu skatta sig lycklig. Sofistikerade mäklarbyrån Coldwell Banker Realty har bilderna som visar hur golfarens paradis ser ut.Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights