Banarbetare drunknade på golfbanan

En död man hittades i en damm på golfbanan. Det låter som början på en deckare i golfmiljö, men tragedin är verklighet. En banarbetare i Houston, som använde en ATV för att sätta upp tee-markörer, dog på måndagen när han av misstag körde in i en damm och drunknade.

Mannen var 59-årige Agustin Rojas Canchola och hade varit anställd på The Clubs at Houston Oaks – en välkänd golfklubb i stadens nordvästra förorter – i många år.

Tappade kontrollen

Enligt KTRK-TV i Houston drog ett dykarteam upp kroppen ur en dammen och konstaterade att en olycka inträffat. Stationen rapporterade att Canchola någon gång runt klockan sju på måndagsmorgonen uppenbarligen hade tappat kontrollen över sitt fordon så det svängde av vägen och ned i en damm på golfbanan.

Oväntad tragedi

– Vi sörjer förlusten av vår långvariga medarbetare och tänker på Cancholas familj, vänner och kollegor vid denna mycket svåra tid. Det är en mycket oväntad händelse och det är oerhört tragiskt, speciellt för hans familj, säger Bob Gusella, klubbens generaldirektör och VD, i ett pressmeddelande.

Foto Getty

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights