Brooks Koepkas revansch

Det är inte bara Henrik Stenson som är skadad inför stortävlingen Masters. Brooks Koepka har länge kämpat med knäproblem. Trots långa perioder av vila, träning och sjukgymnastik har skadan blivit värre och länge har golfstjärnan haft ont i höften också.

View this post on Instagram

Curls for the Girls

A post shared by Brooks Koepka (@bkoepka) on

Det är vanligt att skador som sätter sig i fot eller knä mynnar ut i smärta någon annanstans eftersom den drabbade inte går som vanligt. Belastningen blir fel. Men nu ser amerikanen ljuset i tunneln och hävdar att han inte känner av den långvariga smärtan längre.
– Jag mår mycket bättre än jag gjorde i Vegas för tre veckor sedan. Problemen är bakom mig nu. Jag har aldrig mått bättre och jag kan gå ut och spela utan problem, säger Koepka till pressen i Houston.

Blod, svett och tårar

På instagram har Brooks lagt upp en bild på sig själv i gymmet. Det gäller att stärka musklerna – det har ju Bryson DeChambeau bevisat helt klart. Ja, det kommer att krävas blod, svett och tårar för att kamma hem den åtråvärda kavajen.

Vad är det då för magi som ligger bakom den fysiska återhämtningen, kan man undra.
– Jag har varit på rehabträning i södra Kalifornien, förklarar golfaren, som alltså inte är uträknad inför stortävlingen nästa vecka.
Brooks Koepka kan mycket väl ta hem sin femte majorseger. Bryson, Rory och Justin samt de andra rivalerna på touren får se upp!

Foto Getty Images

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights