Nyheter

Cross Sportswear värvar svenska golftalangen Julia Engström

Den unga svenska golftalangen Julia Engström har skrivit ett tre-årigt avtal med Cross Sportswear och kommer därför ses bära Cross Sportswears kollektion. Julia Engström inleder säsongen i Kenya 10-13 februari.

En aktiv livsstil

Julia Engström kommenterar sitt nya golfmodeuppdrag:
– Jag är väldigt glad över att få representera Cross Sportswear. Deras kläder är väldigt sköna, rätt funktioner och fin kvalité som passar bra för en aktiv livsstil. Deras kläder går även att avvända på gymmet, vid resor och på golfbanan. Team Cross är innovativa och ett grymt team och jag ser fram emot att få bära deras kläder redan på årets första LET.

Golfspelaren Julia Engström har en meritlista som heter duga och har redan skrivit historia, som 15 åring var hon den yngsta spelaren någonsin att vinna British Ladies Amateurs i Storbritannien. 1 januari 2018 blev hon professionell golfare och samma år utsågs Julia till Rookie of the Year.

Julia Engström som fyller 21 år i mars är tillbaka på golfens Ladies European Tour, efter en skadeperiod. Hon har med sig två vinster under 2020 och flertalet topp tio placeringar. Skadeperioden har tvingat Julia till att skynda långsamt och ser nu tillbaka på tiden som något som enbart stärkt henne.

– Det känns bra att vara tillbaka. 2021 blev ett år med mycket rehab och slit och det känns väldigt bra att lägga det bakom mig och fokusera fullt på 2022. Jag hoppas att jag kan fortsätta där jag slutade 2020. säger svenska golftalangen.

Cross Sportswears Marknadschef, Camilla Jäntti, fortsätter:
– Vi är riktigt glada och stolta över att Julia blir en del av Cross Sportswear. Hon har en enorm talang och spås en ljus framtid. Det ska bli otroligt roligt att följa Julia och vara med på hennes resa mot toppen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights