Nyheter

Ett enkelt sätt att spela golf utan att ha ett medlemskap

Med lanseringen av ”Nya SmartGolfa” kan man nu spela golf utan medlemskap (utan Golf-ID). Oavsett om man ännu inte har ”Grönt Kort” eller om man redan har ett, men av olika anledningar lagt klubborna på hyllan, så kan man komma ut och spela golf utan krångel.

– Vi vill att alla ska spela golf och med Nya SmartGolfa kan man enkelt, billigt och med stor variation spela golf utan att ha ett medlemskap i en golfklubb. Nya SmartGolfa vänder sig framför allt till Ombörjare eller Nybörjare, säger Anders Axmacher, VD på SmartGolfa.

– Vi vet att det finns många personer som varit i kontakt med golfen tidigare men som av olika anledningar inte är aktiva golfare med medlemskap. Likadant är det för många blivande golfare som besöker drivingrangen men ännu inte vågat sig ut på golfbanan. Det är för just dessa som vi sett ett behov på marknaden och med den anledningen tagit fram konceptet Nya SmartGolfa samt sänkt tröskeln till att pröva på att spela golf, fortsätter Anders.

– För att använda Nya SmartGolfa måste man köpa en golfpott via vår hemsida, www.smartgolfa.se som man sedan använder som betalningsmedel i bokningsappen Sweetspot. Vi erbjuder tre olika nivåer på golfpotter 1 000 kr, 2 000 kr eller 3 000 kr. Golfpotterna kan sedan nyttjas på GolfStars banor runt Stockholm. Det är totalt 13 st 18-hålsbanor och 6 st  9-hålsbanor. Bokningen av starttider sker i Sweetspots bokningsapp och vid varje bokning som görs, så dras aktuell greenfee från golfpotten, avslutar Anders.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights