GolfklubbarLivsstilNyheter

Veckans svep – klubbarnas egna nyheter

Det hurras och firas på vissa håll. Andra klubbar tackar för en fin säsong och lägger banorna i träda inför våren 2022. Omberg resort har upplevt högtryck hela sommaren. Personalen ser fram emot semester och återkommer med nya krafter nästa år.

Ombergs Golf Resort tackar alla sina gäster och medlemmar för en fantastisk säsong! Nu stänger vi banan och förbereder för en ny säsong 2022.

Sjögärde GK har öppet men meddelar sina medlemmar och gäster följande på sin FB:
– Just nu har vi frost hos oss. Stora banan är stängd till frosten släpper.

Däremot kan man värma sig ”hos Erik” som lagar utomordentlig husmanskost i restaurangen på Sjögärde GK. Krögaren Erik Gustafsson bjuder på hemlagat och hembakat.
– Vi serverar välsmakande husmanskost tillagad av noggrant utvalda råvaror med fokus på ekologiskt och närproducerat, hälsar han.

Hos Erik Gustafsson kan man äta en läcker fisk-och skaldjurssoppa och boka julbord

Kyligt är det även på Fjällbacka GK, som nyligen lagt upp denna bild på sin facebook-sida.

Fjällbacka GK

På sociala medier skriver man:
– Vissa morgnar innebär frost nu när vi går mot kallare tider. ❄️ Då blir starterna förskjutna. Tänk på det om ni bokat en tidig starttid. Ha en fin vecka!⛳️, hälsar man på klubben i Fjällbacka.

Roligt värre är det på Hovås GK. Häromdagen var Måns Möller där med landets kanske roligaste medium, Karsten Torebjer, som sägs vara riktigt duktig på golf.

Firar kocken

I veckan firade också Ringennäs GK sin matlagare Jonas Lindberg med bild och konfetti. Och förstås får han fina ord på Instagram av klubben på sin stora dag:

– Grattis Jonas! 🥂🎂 Idag firar vi vår fantastiska kock Jonas Lindberg på 60 årsdagen! Stort Grattis säger vi och önskar dig en välförtjänt och härlig semester tillmötes! ☀️

Jonas Lindberg är kock på Ringenäs golfklubb
Grattis Gatara!

GGFs regel-guru Alexander Gatara från Forsgårdens GK, har tagit sin andra inteckning i vandringspriset för Regel SM. Bror Andreasson från Gräppås GK nådde en hedrande 2:a plats i amatörklassen.

Forsgårdens GK
Alexander Gatara

Det är REA-fest i Nyköping GK:s golfshop. Skynda dit och fynda ni som har vägarna förbi.

Lundsbrunns GK bjuder in till vintergolf på Skövde Norra för alla som vill spela året runt. Är man medlem i Lundsbrunns Golfklubb kostar det inget.

Det lackar mot jul och det är hög tid att boka om man vill njuta av ett läckert julbord med kolleger, vänner eller familj.
Ullna GK:s Instagram skriver man:
– Mellan 26 November och 18 December, Fredag – Lördag från
kl 18.00 dukar Fredrik Granström med personal upp ett förstklassiskt julbord med svensk-franska tecken. För företag och större sällskap öppnar vi gärna upp andra dagar i veckan. Bokning: Ring 08-514 412 30 eller mejla dina önskemål till restaurangen@ullnagolf.se

Varmt välkomna till bords!

Som om det inte vore nog med härliga tips kan vi visa hur Ullna GK firade 40-års-jubileum med pompa och ståt.

Andra golfklubbar är välkomna att höra av sig till Golfbladet för att vara med i vårt urval av aktuella nyheter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights