LivsstilNyheterPorträtt

Golflegenden Nick Faldo flyttar till lantgård i Montana

Sir Nick Faldo packar ihop sina saker och sitt golfliv för att börja på nytt. Han och fjärde hustrun Lindsay flyttar ut på landet till en stor gård i Montana.

Den trefaldige mästaren i Masters och British Open säger till pressen, att han ser fram emot livet i ”underbara” Montana. Golflegenden har fyllt 64 år och drar sig alltså tillbaka från offentligheten och arbetslivet för att gå i pension.

På sin instagram berättar den brittiske golfaren varför han och hustrun gillar Montana så mycket.
– Det handlar om tre saker. Berg 🏔 Floder 🏞 och Öppna landskap ☀️🌲.

Det är ett par som gillar att röra på sig och i naturen har de mycket svängrum. Faldo kan även ta det lite lugnare nu när han inte ska kommentera golf ”live” längre. Golf på tv kan han istället njuta av hemma i tv-soffan. Han trivs med sina hundar, som tycker om att mysa med husse.

Nick Faldo med sina hundar i tv-soffan. Foto Instagram
Dansade halvnaken

Faldo har kommenterat golf i 18 år, men nu vill hustrun vara med honom på heltid. Lindsay är en före detta strippa och är även hon van att gå fram till prästen. Hon har sex ex-män och en narkotikadom i bagaget! Tillsammans kan de leva livets glada dagar på ägorna i friska luften. Några fattigpensionärer är de knappast eftersom Nick Faldo är en av de golfstjärnor som tjänat mest på European Tour.

Förärades med fin orden

Faldo var 1999 Storbritanniens rikaste idrottsman och har blivit vald till ”BBC Sports Personality of the Year. 1998 belönades han av drottningen med Brittiska Imperieorden, något som hans fyra barn, Natalie, Matthew, Georgia och Emma Scarlet, sägs vara mäkta stolta över.

Här kan ni se Nick Faldos gratulationer till brittiska drottning Elizabeth nyligen:

Svenska caddien Fanny

För oss svenskar är Nick Faldo omtyckt och välkänd mycket tack vare hans svenska golfcaddie Fanny Sunesson. De två var ett radarpar och hon sades vara kvinnan bakom hans stora framgångar på golfbanan.

Augusta National är golfbanan som Fanny Sunesson kan på sina fem fingrar. Hon anställdes 1990 av den engelske golflegendaren och blev historisk som den första kvinnliga caddien att vinna en major.
– Helt ofattbart att det var första gången jag såg golfbanan Augusta i verkligheten. Jag kände att vi hade chans att vinna eftersom Nick var en sådan skicklig golfspelare på den tiden, har Fanny berättat.

Golffakta:

Sir Nicholas Alexander ”Nick” Faldo är född den 18 juli 1957 i Welwyn Garden City i Hertfordshire och engelsmannen betraktas som en av de bästa europeiska spelarna genom tiderna.

Faldo blev professionell 1976 och har vunnit sex majorsThe Open Championship tre gånger och Masters tre gånger. 1977 blev han den yngste spelaren som ställt upp i Ryder Cup där han har representerat Europa elva gånger, vilket är mer än någon annan spelare. Han har vunnit 23 av sina matcher, förlorat 19 och delat 4. Han har rekordet över de spelare som har spelat flest Ryder Cup-matcher.Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights