GolfmodeNyheterUtrustning

Golfplagg för såväl högtryck som lågtryck

BOGNER Golf-kollektion är här inför hösten och vintern 2022. Vi talar om golfplagg för såväl högtryck som lågtryck. Soliga dagar passar det bra att ha de sköna pikétröjorna samt short i ett material som gör att man kan svinga bollen utan att det skaver någonstans. Rörligheten har varit i fokus när Bogners designers har skapat höstkläderna för män och kvinnor.

Golfplagg för såväl högtryck som lågtryck

Herrkollektionen är ungdomlig och passar även att bära utanför golfbanan. Byxor och jackor som kombinerar en aktiv livsstil med lyxig komfort och en hint av glamour. Många funktionella golfplagg är den bästa utrustningen för långa dagar på golfbanan: en vattentät finish och tejpade sömmar ger skydd mot regnet. Högpresterande Thermore®-isolering gör mellanskikten fuktreglerande, snabbtorkande och tekniken har värmande egenskaper. Powerstretch garanterar rörelsefrihet, och den lätta kvaliteten på tech-tröjan garanterar det bästa inom komfort.

Varje BOGNER golfkollektion används för att skapa en stil för den perfekta golfoutfiten efter dina behov och oavsett årstid. Urvalet av byxor, pikétröjor, kjolar, jackor och accessoarer kombinerar sportigt tilltal och tidlös stil. Moderna kontrastränder, monokrom elegans, neutrala färger och sportiga silhuetter ger den omisskännliga BOGNER-looken.

Det är inte konstigt att Bogner-byxor och parkas är så omtyckta av den yngre generationen. De kan användas utanför golfbanan eftersom de har spänsten i materialet som gör att plaggen är bekväma att röra sig i. har upphört att bara vara sportiga, nu är de en del av urban kultur. Att visa sig på gatan i etikettens eleganta sportiga outfit signerar att man hör till hälsoeliten och tillbringar mycket tid på gym.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights