Nyheter

Här skadar Koepka armen på en trädrot – bröt tävlingen

Brooks Koepka drog sig ur Tour Championship på lördagen med en handledsskada.

Amerikanen har haft problem med fysiska smärtor under de senaste åren. Han har haft ont i höften, i knät och i veckan skadade han vänster handled på en trädrot.

Det var svårt att se att det fanns ett stort hinder vid bollen, men funktionärer som såg roten kunde konstatera att den var enorm. När Koepka slog sitt andra slag gick klubban rakt in i den hårda trädroten i ruffen. Vänsterarmen fick sig en rejäl knäck och skadan följde honom sedan under dagen. På elfte hålet blev smärtan outhärdlig.

Världens tionde bäste golfspelare försökte fortsätta trots ett synligt obehag på East Lake.

Efter 13.e hålet bröt Koepka TOUR Championship och besvikelsen var total.

–Det är samma handled som jag hade problem med 2017 och 201″, sa Koepka till en pressperson på PGA-touren innan han lämnade golfbanan.
–Jag måste se till att den blir bra.

Åkte tillbaka till klubbhuset

I golfbilen satt Jenna, fästmön, och tillsammans åkte de in till klubbhuset. Brooks Koepka har enligt uppgift fortfarande ont, trots att det gått fyra dagar sedan händelsen, och får nu ta och vila sin arm.

Koepka skulle spela med vänstern i en välgörenhetsmatch mot Dave Portnoy från Barstool Sports på Liberty National i New Jersey på tisdagen. Eventet ställdes in efter skadan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights