Äta & Bo

Läckerheter som förgyller nästa golfrunda

Låt oss presentera tre goda nyheter som kommer att förgylla din golfrunda. Två av dessa läckerheter är smaksatta med svenskarnas älskade Västerbottensost.

Sätter färg och smak på golfrundan

Vackert väder, härlig golf och bagen full med smakrika snacks. Varför inte variera den medhavda smörgåsen med en ostkräm, som kan avnjutas separat eller tillsammans med ölkorv? Dessutom kan du nu uppleva den smakexplosion som är Ridderheims Sweety Drops con queso – perfekt att njuta direkt ur burken om man så vill.

Sweety drops con queso lanseras i butik i mars. Det handlar om milda, söta peruanska chilifrukter, formade som små droppar som samsas med tärningar av krämig salladsost i en marinad med vitlök och örter. Magiskt goda som plock och kan gå rakt ner i en sallad eller pasta. Bra att ha med sig som lunch efter golfrundan. Pris: 33,90 kr/120 g.

Tapas är smårätter som blir mer och mer populära

Att bjuda hem golfvännerna på ett kryddigt smörgåsbord av tapas är ett tips. Finns det något bättre än att ha små rätter som alla kan äta av, så mycket de vill? För svenskar som ofta tillbringar tid på golfbanorna i Spanien är tapas något av vardagsmat. Tänk vad trevligt att ta hem traditionen till Sverige.

Fler nyheter som ger smakupplevelser på golfbanan

Se till att även provsmaka den spännande nyheten, Tortilla Oat Wraps. Nya tortillan är inte bara en smakupplevelse utan också ett riktigt bra val då den är rik på fiber och baserad på havre. Havretortillan är dessutom bakad utan gluten, men kan dock innehålla spår av det.

Det handlar om en mjuk och välsmakande tortilla, som passar perfekt till fredagstacon, trendiga lyxtacos eller wraps. De fungerar även utmärkt att ta med i golfbagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights