Laga ett läckert alternativ till kyckling
Ofta är det enkla det godaste! Servera vår Quorn Vegan Crunchy Fillet Burger i burgarbröd med
vegansk mayo och sallad. Här med coleslaw, picklad rödlök och pommes som tillbehör. Hur gott som
helst!
Vegan Crunchy Fillet Burger
Till 4 portioner behöver du:
4 st Quorn Vegan Crunchy Fillet Burger
4 burgarbröd
4 msk vegansk majonnäs
Sallad
Pommes frites
Vegansk Slaw
1,5 msk vegansk majonnäs
1,5 msk vegansk yoghurt
0,5 tsk senap
0,5 citron, saften
2-3 dl fint skuren vitkål
1 morot, skalad och strimlad
0,5 liten rödlök, tunt skivad
Svartpeppar
Picklad rödlök
200g rödlök
0,5 dl ättikssprit, 12%
1 dl socker
1,5 dl vatten
Så här gör du
Skiva och strimla vitkål, morot och rödlök och blanda med resten av ingredienserna till en vegansk
coleslaw.
Skiva rödlök tunt och lägg i väl rengjorda burkar med lock. Gör en 123-lag genom att koka
ättikssprit, socker och vatten i en kastrull, rör tills sockret löst sig. Häll lagen över rödlöken. Låt
svalna och förvara sedan i kylskåp. Tips! Picklade grönsaker håller flera veckor i kylskåp så passa
på att göra extra så har du goda tillbehör klara att bara ta fram.
Tillaga pommes frites och Quorn Vegan Crunchy Fillet Burger enligt anvisning på
förpackningarna.
Montera burgarna; börja med majonnäs på botten, sedan sallad, burgare, resten av majonnäsen
och till sist locket. Servera med tillbehören.