NyheterTävlingar

Se höjdpunkterna från Sanderson Farms

Ludvig Åberg och Henrik Norlander visar sin förmåga att tävla med de bästa i världen i Sanderson Farms Championship. Svenskarna har imponerat i tävlingen. Här kan ni se ett klipp med höjdpunkter från dag 3.

Ludvig Åberg och Henrik Norlander deltar i den prestigefyllda Sanderson Farms Championship i USA. Bägge ser till att vara med i jakten bakom ledaren Ben Griffin, som har en otrolig poäng på 20 under par.

Svenskarna jagar i Sanderson Farms Championship

Henrik Norlander har fortsatt att leverera bra prestationer, och han delar tredjeplatsen i tävlingen efter dag tre på 68 slag, vilket är 4 under par. Hans totalpoäng är imponerande 16 under par, vilket placerar honom fyra slag bakom ledaren Ben Griffin.

Ludvig Åberg kämpar på för att nå en högra status

Ludvig Åberg har också gjort ett starkt intryck i golftävlingen genom att klättra flera placeringar upp till en delad åttondeplats efter en bogeyfri runda på 66 slag. Den unge golfstjärnan, som förra veckan debuterade i Ryder Cup, har visat särskilt styrka i sitt spel från tee till green. Han har träffat näst flest greens av alla deltagare, med en träffsäkerhet på knappt 82 procent. Den svenske rookien vill klämma in så många tävlingar som möjligt innan den här säsongen är slut och spela till sig en högre status på PGA-touren.

Alex Norén är på delad 50:e plats efter en rond på par medan Jonas Blixt är delad 74:a efter 75 slag på lördagen. Tävlingen ingår i det som kallas FedExCup Fall, och efter denna tävling ska det spelas ytterligare sex innan man gör bokslut för året.

I Sanderson Farms Championship 2022 tog kanadensaren Mackenzie Hughes hem segern. Förra årets tävlingen ägde rum på The Country Club of Jackson.

Mackenzie Hughes visade sin styrka och uthållighet genom att besegra Sepp Straka i ett särspel. Det var på det andra hålet av särspelet, som Hughes gjorde birdie, vilket var tillräckligt för att säkra segern. Det var Hughes andra seger på PGA TOUR.

Här kan ni se ett YouTube-klipp från den tredje rundan i Sanderson Farms Championship 2023.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights