Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the wp-cerber domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /www/webvol28/a4/d3fghw1efjsokw6/golfbladet.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114
Släck törsten på golfbanan – med kryddat vatten - Golfbladet
Äta & BoNyheter

Släck törsten på golfbanan – med kryddat vatten

Har du provat sommarens fräschaste drink – smaksatt vatten? En fröjd för ögat som svalkar perfekt i sommar. Välj bara de bär, frukter och kryddor du gillar bäst och blanda med iskallt vatten. Garanterat friskt och gott!

Apelsin Chai vatten

1 ekologisk apelsin

2 st Kockens kanelstänger

5 st Kockens kryddnejlikor

1 tsk Kockens kardemummakärnor

  1. Tvätta apelsinen och skär i skivor eller klyftor.
  2. Blanda samman samtliga ingredienser i en flaska med stor hals eller i en karaff. Fyll på med vatten.
  3. Låt allt stå i kylskåpet i minst 2 timmar, rör om och servera. Garnera gärna med mynta.
Saftiga apelsiner är sommarens höjdpunkt
Nejlika och citronvatten

1 stor ekologisk citron

10 st Kockens kryddnejlikor

1 kvist citronmeliss

  1. Tvätta citronen och skär i klyftor. Tryck in nejlikorna i klyftorna.
  2. Blanda samman samtliga ingredienser i en flaska med stor hals eller i en karaff. Fyll på med vatten.
  3. Låt allt stå i kylskåpet i minst 2 timmar, rör om och servera. Garnera gärna med citronmeliss.
Kanel- och blåbärsvatten

1 dl frysta ekologiska blåbär

2 st Kockens kanelstänger

  1. Placera samtliga ingredienser i en flaska med stor hals eller i en karaff. Fyll på med vatten.
  2. Låt stå i kylskåpet i minst 2 timmar, rör om och servera. Garnera gärna med mynta.
Sommarvatten med kanel, jordgubbar och kiwi

10 jordgubbar

1 kiwifrukt

2 st Kockens kanelstänger

  1. Ansa jordgubbarna och halvera eller skiva dem i stora skivor. Skala och dela kiwifrukten i klyftor.
  2. Blanda samman samtliga ingredienser i en flaska med stor hals eller i en karaff. Fyll på med vatten.
  3. Låt allt stå i kylskåpet i minst 2 timmar, rör om och servera. Garnera gärna med mynta.

Foto Pixabay

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights