Utrustning

Få ut mer av ditt spel

Garmin lanserar idag Approach R10, en portabel launch monitor för golf i lättviktsmaterial som är framtagen för att hjälpa dig som golfspelare att förbättra ditt spel hemma, inomhus eller på Driving rangen.

Spela hemma eller på rangen

Med mer än ett dussin nyckeldata som visas i realtid, inklusive klubbhuvudets hastighet, bollens hastighet, spin, launch angle och ännu mer, kan golfspelare på alla nivåer förlita sig på Approach R10 för att förbättra sig och finjustera sitt spel.

Då enheten är hopparad med appen Garmin Golfä kan du också använda Driving Range-läget för att se vilka dina styrkor är likväl som områden som kan förbättras, automatiskt spela in videoklipp, analysera din sving och använda den underhållande golfsimulatorn2 Home Tee Hero där du kan ta del av fler än 42 000 golfbanor världen över.

golfskor

– Vår nya launch monitor Approach R10 är lätt att ta med sig och har en användarvänlig och kul plattform som hjälper dig att träna på din sving då det passar dig, oavsett var du befinner dig” säger Dan Bartel, global försäljningschef på Garmin.
– Även om du har hektiskt schema och har svårt att hitta tid för att ta dig iväg eller om det är dåligt väder ute på driving rangen så kan du ändå jobba på din sving hemmavid eller spela virtuellt på samma plats som proffsen spelar just denna helgen.

Finslipa ditt spel

Med den nya funktionen för Driving rangen i Approach R10 kan du ha koll på statistiken för varje golfklubba och enkelt ta del av en bollspridningskarta baserad på estimerad bollflykt.

golfbollar

Då du känner att du tränat tillräckligt kan du ta nästa steg och spela över hela världen med golfsimulatorn Home Tee Hero där du veckovis kan ta del av vänskapliga turneringar. Alla poäng läggs upp i en resultatlista i appen Garmin Golf.

Dessutom visar automatiskt inspelade videoklipp din verkliga spelstatistik överlagrade på varje slag. Dessa kan lagras i molnet så att du kan se och analysera din egen sving.

Premium-funktioner

Ta del av premiuminnehåll i appen Garmin Golf med en kostnadsfri provperiod på 30 dagar. Här kan du testa olika golfbanor inför en resa eller ge dig ut på golfbanor i närområdet med golfsimulatorn Home Tee Hero. Dessutom får du som är premiummedlem tillgång till veckovis turneringar som erbjuder dig en ny bana att spela på varje vecka. Approach R10 är också kompatibel med E6 CONNECT-registret3 med fotorealistiska banor som du kan spela på när du vill.

Då du köper Approach R10 finns ett mångsidigt fäste för telefonen inkluderat. Detta fäster du enkelt på din golfbag eller låter det stå på marken som ett stativ för att se bättre då du spelar och även få åtkomst till appen Garmin Golf. Approach R10 ger dig mycket tid att träna då den har ända upp till 10 timmars batteritid. Garmins portabla launch monitor Approach R10 har ett rekommenderat cirkapris på 6 899 kronor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights