GolfeventNyheter

Spela världens bästa golfbanor – på Elmia

Elmia är en mötesplats för upplevelser, innovationer och affärsutveckling. Nu utvecklar Elmia möjligheterna till upplevelserika möten för golfare genom att bygga 10 avskilda louncher med golfsimulatorer.

Blir nu största träningsanläggning

Här kan golfare förlänga golfsäsongen i en av mässhallarna och spela världens bästa golfbanor på GCHawk simulatorer från Foresight Sport Europe. Därmed blir Elmia Nordens största träningsanläggning med golfsimulatorer.

– Vi är glada över att vara partner i utvecklingen av Elmia Golf Center. Det är ett nöje att tillsammans med Elmia erbjuda den bästa möjliga golfupplevelsen via simulatorer, säger James Stewart, European Sales Manager på Foresight Sports Europe.

After Golf

För att spetsa till upplevelsen ytterligare erbjuder FC Gruppen energigivande mat och dryck på plats. Man kommer även att arrangera After Golf, ett After Work-koncept med golfspel, mat och dryck med start 2021.

Möjligheten att boka banor finns nu på elmia.se/golf-center, och Elmia Golf Center öppnar för spel i mitten av december.

– Idén till det som nu blir Elmia Golf Center föddes i höstas när våra hallar stod tomma på grund av pandemin. Vi tror att Elmia Golf Center skapar ytterligare attraktionskraft till Elmias möten, mässor, event och till Jönköping som golfstad genom att förlänga golfsäsongen året runt, berättar Erika Karlsson, projektledare på Elmia.

Jönköping blir en äkta golfdestination

Möjligheten att träna och spela golf inomhus utgör ett komplement till de nio golfbanor som ligger i och kring Jönköping. Elmia Golf Center förstärker därmed Jönköping som golfdestination.

www.elmia.se/golf-center

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights