Golfbanor i SverigeNyheter

Barsebäck Resort fortsätter satsa framåt

Trots det ekonomiska världsläget gör Barsebäck Resort hittills ett rekordår och prognosen ser lovande ut för 2024. Efter ett högt tryck på bokningar i år öppnar anläggningen upp för möjligheten att redan nu reservera starttider till nästa år. 

Barsebäck Resort har sedan ägarbytet 2020 gjort stora förändringar. Inte minst gått från att vara en golfklubb till att bli en golfresort i internationell standard. Det har visat sig vara ett uppskattat inslag både från svenska och internationella greenfeegäster som besökt Barsebäck.

– Bokningstrycket har varit högre än förväntat och vi är superglada och samtidigt ödmjuka inför det. Vi har lagt ner mycket arbete på att rusta upp resorten för att kunna erbjuda fler golfare möjligheten att få uppleva denna magiska plats med så rik golfhistoria, säger Hanna Johansson, driftchef på Barsebäck Resort.

Förändringsresan av traditionella golfklubbar till upplevelseresorts är en utveckling som ökat de senaste åren och nu fortsätter Barsebäck Resort på den inslagna vägen. En del av detta är ett starkt fokus på värdskap.

– Det är många som vill spela och uppleva Barsebäck. Inte bara för våra två golfbanor och vår historia, utan också för maten och den vackra omgivningen och allt runt omkring. Vi har större fokus på helheten nu än någonsin tidigare och vi jobbar för att allt ska hålla samma höga standard som våra golfbanor. Det är en av flera faktorer som gör att vi nu kan erbjuda våra gäster möjligheten att boka starttider för 2024 i förväg. Det är på våra gästers villkor och vi är både glada och ser fram emot att leverera på det, avslutar Hanna Johansson. 

2024 är bokningsbart redan idag via https://barseback.com/golfpaket/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights