Nyheter

Tiger Woods bilkrasch – Expert avslöjar vad som egentligen hände

Det kan vara svårt att bestämma vad som är en olycka och inte. Amerikanska experter har uttalat sig om olyckan och de hävdar att  bara ett fåtal bilkrascher faktiskt är olyckor. De menar att det i de flesta fall alltid finns en anledning.

Tiger Woods
Tiger Woods har skadat sig allvarligt och har fått genomgå flera operationer

USA Today anlitade Jonathan Cherney, en expolis som nu är expert på att återskapa olika scenarion. Han tror sig veta vad som hände.
– Tiger somnade bakom ratten.
Bevisen är bland annat att bilen fortsatte rakt fram utan bromsspår trots att vägen svängde. Dessutom har Tiger Woods själv sagt till polisen, att han inte minns själva olyckan och inte heller att han satte sig bakom ratten.

Tiger Woods

Olyckan med den hyrda bilen, en Genesis Suv, har förbryllat amerikanerna. Vad hände egentligen? I veckan sa Los Angeles-polisen Alex Villanueva att Tiger Woods krasch i februari nu har blivit utredd och avslutad. Men han ville inte uttala sig om vad som hänt utan Tiger Woods tillåtelse.
Kalifornien har en lag som gör att man inte får tillgång till kompletta rapporter om en bilkrasch, om man inte är själv involverad i händelsen.

Tiger Woods bil

USA Today anlitade Jonathan Cherney, expolis, som säger ett Tiger Woods somnade vid ratten. Singelolyckan har chockat en hel värld. Bilen var bara ett vrak när man hittade den i ett buskage intill vägen. Smärtlindring efter ryggoperationerna kan ha orsakat att golfstjärnan somnat vid ratten, menar experten.

Inga bevis för detta har lagts fram och polisen är mycket hemlighetsfull med vad som hände den där ödesdigra dagen i februari 2021.

Se filmklippet om Tiger Woods olycka här>>>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights