NyheterUtrustning

Full kontroll med nya TaylorMade Hi-Toe 4

Alla som gillar snygga wedgar och gärna slår in bollen nära flaggan kan glädja sig åt att TaylorMades populära Hi-Toe-wedgar nu kommer i en fjärde iteration med ännu bättre prestanda för större självförtroende, kontroll och mångsidighet i närspelet.

Hi-Toe-wedgar är ett utmärkt alternativ för alla spelare som känner större trygghet med en wedge som har större träffyta med heltäckande grooves som ger maximal backspinn oavsett var på träffytan bollträffen sitter. Med nya Spin Tread RAW Face-teknik och ett antal nya sulslipningar har Hi-Toe 4 bättre prestanda och större mångsidighet än någonsin förut.
– Matt Bovee, Global Category Director – Irons and Wedges

Alla spelare, alla förhållanden

Tåviktkapseln är mer visuellt framträdande på Hi-Toe 4-wedgarna än Hi-Toe 3. Den större profilen ger spelare större självförtroende inför många olika typer av närspelsslag. Utöver det ger heltäckande grooves på wedgar med loften 54°, 56°, 58° och 60° möjlighet att använda hela träffytan. Eftersom spelare använder olika delar av träffytan för olika typer av slag kan de göra det med maximal kontroll.

Som på Milled Grind 4 har Hi-Toe 4-wedgarna tyngdpunkten placerad högre upp. Det här bidrar till låg utgångsvinkel med maximal backspinn. Med Hi-Toe 4 kan golfspelare förvänta sig en penetrerande bollbana med mycket spinn, förutsägbar i alla förhållanden.

Spinn och kontroll

TaylorMades Spin Tread-teknik, som först dök upp på Milled Grind 4-wedgarnas träffyta finns nu för första gången även på Hi-Toe-wedgarna. Den här avancerade finishen ger en träffyta med bättre friktion och spinn samt för även undan fukt när det är vått i gräset. Oavsett om de spelar i hällregn eller bara går i daggpatrullen får spelare nu bättre kontroll med Hi-Toe 4-wedgarna.   

En extra faktor i spinnekvationen är Hi-Toe 4-wedgarnas Raw Face-finish. Detta är den finish som merparten av tourspelarna föredrar. Den bidrar även till reducerade reflexer som annars är ett vanligt fenomen på andra finish-alternativ, till exempel kromplätering.

Heltäckande grooves och kopparfinish

Hi-Toe 4-wedgarna har grooves över hela träffytan på wedgar med loften 54°, 56°, 58° och 60°. Detta säkerställer maximal backspinn oavsett var bollträffen sitter. Resultatet är större kontroll och ett större antal olika slag som spelarna kan slå i olika lägen.

Den nedersta grooven på alla Hi-Toe-wedgar har guldfärg. Estetiskt ger färgen en sömlös kontrast mot kopparfinishen. Större offset och mer uttalad radie på framkanten gör det enkelt för spelare att öppna träffytan och slå slag som landar mjukt. Guldfärgen i den nedersta grooven gör det enklare att centrera bollen mot bladet samtidigt som det blir enklare att sikta rakt på målet. Tillsammans med mindre offset än föregående Hi-Toe-wedgar blir det enkelt att sikta rakt på målet.

Hi-Toe 4-wedgarna sticker ut ur mängden med sin kopparfinish. Den här finishen reducerar reflexer och kommer efter hand att få en patina som ger en unik look utan att kompromissa med prestandan.

Slipningar för alla lägen

Hi-Toe 4-wedgarna finns med flera olika sulslipningar som är lämpliga för alla typer av spelare och alla de många olika förhållanden som spelarna möter. Varje sulslipning har precisionsfrästs för att säkerställa maximalt konsekventa resultat genom hela tillverkningsprocessen.

De olika sulorna på Hi-Toe 4-wedgarna bygger på behovet av att skapa unika sulslipningar för olika förhållanden och typer av svingar för spelare som vill ha större mångsidighet och mer förlåtande egenskaper. Från låg bounce som är mer lättspelad i bunkrar till bredare sulor som är mer mångsidiga och förlåtande i olika lägen utgör Hi-Toe 4 en komplettering av vårt wedge-sortiment som nu har fler alternativ än någonsin förut. Modellerna har skapats med målet att ha upplevda och märkbara skillnader mellan alla sulslipningar och wedge-modeller.
– Greg Cesario, TaylorMade Wedge Design Team

All Terrain Standard (ATS)
Den mest mångsidiga och heltäckande Hi-Toe 4-sulslipningen är ATS. Den är lämplig för spelare som föredrar att sätta ned wedgen med träffytan neutral, passar alla svingtyper och kan användas i många olika spelförhållanden. Den utökade fyrvägsvälvningen ger stora möjligheter till att anpassa träffytans vinkel och ger spelare många alternativ när de vill slå olika slag med träffytan stängd eller öppen. ATS-sulslipningen är tillgänglig för alla loft från 50° till 60°.

All Terrain Versatility (ATV)
Spelare som svingar flackt in till bollen eller spelar på tajta och fasta underlag kommer att ha stor glädje av den här sulslipningens asymmetriska bounce och konkava sula. Den multifunktionella utformningen och en ökad effektiv bounce med träffytan öppen ger stor frihet att vinkla träffytan och slå många olika typer av slag. ATV-sulslipningen är tillgänglig för loften 56°, 58° och 60°.

All Terrain C (ATC)
ATC är en sulslipning med vår lägsta bounce och en unik utformning som ett omvänt C. Tydligt avslipad häl och tå gör den här sulslipningen perfekt för spelare med flack attackvinkel och hårda spelytor. ATC-sulslipningen är tillgänglig för de två loften 58° och 60°.

Pris, tillgänglighet och specifikationer

Hi-Toe 4-wedgarna kan förbeställas redan nu och kostar 2199 kronor per wedge. Som standard har Hi-Toe 4 stålskaftet True Temper Dynamic Gold Tour Issue 115g samt ett Lamkin Crossline 360 Black/Copper 52g-grepp.

Hi-Toe 4-wedgarna är tillgängliga med många olika loft från 50° till 60°. Det här ger spelare av alla typer gott om alternativ för att lägga rätt wedgar i bagen för deras förutsättningar. För spelare som föredrar någon annan finish än koppar finns My Hi-Toe 4 med möjlighet att välja mellan helt obehandlad, krom och svart finish.

Se alla custom-alternativ och läs mer på TaylorMadeGolf.eu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights