Golfbanor i SverigeGolfpärlorNyheter

Sveriges bästa golfpaket i höst

Hösten är perfekt till att spela golf. Den svenska naturen är vackrare än någonsin med sina sprakande färger. Svalare luft gör det också mer behagligt att ta sig runt på sin runda. Vad är väl ett bättre sätt att njuta av den svenska naturen än under en golfrunda? Du kanske undrar var du kan hitta det bästa golfpaketet för hösten. Vi har därför listat några av de golfpaket som vi tycker erbjuder både härligt golfspel och mysigt boende. Boka en golfweekend i södra Sverige och njut av en förlängd golfsäsong.

Vem vinner Masters 2025?

Innan vi går vidare med listan på golfpaket ska vi ta och resonera lite runt ett av världens mest prestigefyllda mästerskap i golf, The Masters. Denna turnering drar varje år till sig tusentals åskådare på den ikoniska banan Augusta National. Många passar även på att betta på vem som ska vinna. Kanske har du själv redan spikat din favorit som vinnare av Masters som spelas 10-13 april nästa år. På många svenska odds sidor kan du hitta färska odds för PGA-touren och andra stora golfturneringar. Testa på betting på golf du också och se om din favoritspelare håller hela vägen till vinst.

Halmstad Golfklubb – njut av en kombination av hav och golf

Halmstad Golfklubb är en av Sveriges mest anrika klubbar. Banan anlades redan på 1930-talet. Deras mest berömda bana är Norra banan där det också spelats flera internationella mästerskap under åren. De erbjuder även spel på den nog så fina Södra banan. Kombinera golf med boende i något av de närliggande hotellen. Varför inte boka in dig på härliga Hotel Tylösand. Där kan du njuta av fantastisk havsutsikt, SPA-behandlingar och en utsökt måltid i restaurangen.

Båstad Golfklubb – förfina ditt golfspel på vackra Bjärehalvön

Båstad Golfklubb är även den en av Sveriges äldsta. Den ligger i natursköna omgivningar på Bjärehalvön. En del golfare vill gå så långt som att beskriva denna golfklubb som Sveriges bästa golfbana. Varför inte testa själv och boka dig ett golfpaket i höst för att spela på dessa klassiska banor, Gamla Banan och Nya Banan. Prisvärda paket med golf och boende på närliggande Hotell Riviera Strand finns att boka. Gör det extra bekvämt för dig och boka ett paket där allt ingår, greenfee, boende, middag och SPA.

Österlens Golfklubb – spela golf i hjärtat av Skåne

Österlens Golfklubb hittar du belägen på Skånes vackra östkust. Området är känt för sin vackra natur och storslagna utsikt över hav och öppna landskap. Kanske är det också här som en av våra mest kända sånger, Öppna landskap, har skrivits. Klubben erbjuder spel på två natursköna banor, Lilla Vik och Djupadal. Under spelets gång kan du förvänta dig att kunna njuta av fantastiska vyer över hav och det omgivande landskapet. Boka gärna ett av Österlens Golfklubbs egna golfpaket med boende i bekväma lägenheter med gångavstånd till golfbanan.

Kristianstads Golfklubb & Destination – utsedd till Sveriges bästa golfbana

Kristianstads Golfklubb & Destination blev faktiskt utsedd till Sveriges bästa golfbana under Golf Awards 2023. Det gör att du kan förvänta dig förstklassig golf när du bokar ett paket hos denna klubb. Själva golfdestinationen ligger belägen vid den vackra kuststaden Åhus. Där kan du boka exklusiva höstpaket som ger dig möjlighet till spel på deras båda banor, East och West Course. Boende bokar du i en lodge som låter dig bo ett stenkast från banan. Middagen intas på anläggningens nybyggda Restaurang Pine.

Elisefarm Golf Club – spela golf och bo i genuin herrgårdsmiljö

Elisefarm Golf Club har rankats som Sveriges bästa golfpaket av tidningen Golf Digest. I detta golfparadis bor du på banan och har aldrig långt till första tee. Ställ bilen och njut av att ha nära till allt. I paketen ingår boende i herrgårdsmiljö, bra golf, avkoppling och god mat. Trevligt sällskap får du ta med själv. Eller så väljer du att resa ensam för att effektivisera ditt spel utan avbrott för social samvaro.

Sverige erbjuder första klassens golfbanor

Sverige är en topp-nation när det kommer till golf. Trots vårt nordiska klimat med en något kortare säsong så kan vi erbjuda golfbanor som håller världsklass. Passa på att spela extra länge i höst genom att boka ett golfpaket i södra Sverige. Tack vare ny teknik och omsorgsfull skötsel av banorna så är det idag inte många månader per år som du inte kan hitta en öppen golfbana i Sverige. Hösten passar särskilt bra till att spela golf eftersom temperaturen är lagom när vi lämnat sommarens hetta men inte än nått fram till vinters kyla. En perfekt temperatur för att avancera i ditt spel. Börja med ett golfpaket på någon av de destinationer som vi listan här ovan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights