NyheterUtrustning

Niclas Fasth blir varumärkesambassadör för Motocaddy

Motocaddy har tecknat ett avtal med Niclas Fasth, sexfaldig vinnare på DP World Tour, som varumärkesambassadör för att representera världens mest sålda företag för elvagnar.

Fasth kommer att använda Motocaddy M-TECH GPS elvagn, PRO 3000 Laser Rangefinder och ett urval av tillbehör när han tävlar i årets Legends Tour-tävlingar. Han kommer också att använda Motocaddys produkter när han tränar och spelar i andra tävlingar.

Under sin karriär har han hittills vunnit 11 professionella segrar – den senaste kom i BMW International Open 2007 – och han var medlem i det vinnande Ryder Cup-laget i The Belfry 2002. Fasth har också tre topp-10-placeringar i majors, inklusive en andraplats i 2001 års The Open Championship på Royal Lytham & St Annes, en fjärdeplats i 2007 års U.S. Open på Oakmont och en delad tiondeplats i PGA Championship på Oak Hill 2002.

– Att en så välkänd europeisk golfspelare som Niclas ansluter sig till Motocaddys ambassadörsteam är fantastiskt för varumärket och vi ser fram emot att se honom använda våra produkter på den alltmer populära Legends Tour och i olika andra tävlingar runt om i världen, säger Oliver Churcher, marknadschef för Motocaddy.

– Möjligheten kom till tack vare vår skandinaviska distributör Mitoo Sports, och tillsammans kommer vi att kunna skapa ett spännande innehåll med Niclas som vi kan använda i vår tryckta och digitala marknadsföring och på våra sociala medier.

Inför starten av Legends Tour i Österrike den 6 maj är Fasth, som fyllde 50 år förra veckan, glad över att använda Motocaddys produkter och skörda fördelarna.

– Jag har hört så mycket om Motocaddys vagnar och jag ser verkligen fram emot att komma igång med dem på touren på några tuffa banor i årets schema, säger han.

– De är verkligen ett globalt varumärke och det är fantastiskt att arbeta tillsammans med en partner som är så framsynt i sitt tillvägagångssätt men som också kan hjälpa mitt spel också. Jag har läst så mycket om hur användningen av en elektrisk vagn kan hjälpa till, inte bara med prestationssidan av ditt spel, utan även med hälsosidan, så jag kan inte vänta på att komma igång.

Fasth ansluter sig till den kända tourcaddien Billy Foster och Sophie Stone som Motocaddy-ambassadörer som marknadsför märkets produkter på tourerna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights