Äta & BoGolfbanor i NorgeGolfbanor utomlandsGolfklubbarGolfpärlorLivsstilNyheter

Cabot Collection investerar i Lofoten Links

Det kanadensiska bolaget Cabot Collection fortsätter att expandera sin verksamhet internationellt och tar upp högt rankade Lofoten Links i sin portfölj av golfresorter.

Cabot Collection har en omfattande portfölj med lyxresorter och golfanläggningar och utökar nu sin verksamhet med en strategisk investering i Lofoten Links, en majestätisk bana långt upp i Norge, med ett fantastikt seaside-läge. Denna häpnadsväckande vackra anläggning kompletterar Cabots andra anläggningar som är en blandning av lockande landskap och enastående golf. Den här investeringen är också bara ett steg i Cabots planer på att utöka sin internationella närvaro i Europa.

We are thrilled to join forces with Lofoten Links, a spectacular property that effortlessly aligns with our vision of delivering world-class golf and experiences across the globe’s most remarkable destinations. General Manager Frode Hov is a true visionary, and we couldn’t be more excited about the future of this extraordinary site.

  • Ben Cowan-Dewar, CEO och en av grundarna av The Cabot Collection

Lofoten Links ligger ovanför polcirkeln och är världens nordligaste golfbana med linkskaraktär. Den är rankad som nr. 24 i världen av Golf Digest och nr. 88 i världen av Golf Magazine. Det dramatiska landskapet och den avlägsna kustlinjen ger en hisnande bakgrund för golfentusiaster. Den mytomspunna banan är känd för sin utmanande och givande layout, med 18 hål som är spelbara under midnattssolen på sommaren och norrskenet på hösten.

Utöver den berömda golfbanan erbjuder Lofoten Links sina gäster en sällsynt möjlighet att fördjupa sig i den norska kustlinjens prakt samtidigt som de njuter av oöverträffad service och bekvämligheter. Boendet består av ett antal mysiga lodger i nordisk stil, designade för att komplettera det slående landskapet, samt en charmig restaurang. Lofoten Links har också en uppsjö av aktiviteter för resenärer som vill komplettera golfen med lite äventyr, som ridning, vandring och kajakpaddling. Anläggningen ligger på öns nordsida och är vänd direkt norrut mot havet, vilket ger perfekta förutsättningar för att se norrsken, ett av naturens mest imponerande fenomen.

Cabots investering i Lofoten Links kommer mitt i en period av spännande internationella expansionsplaner. Företaget tillkännagav nyligen Cabot Bordeaux, tidigare kallat Golf Du Médoc Resort, en premiumdestination för golf- och vinentusiaster i franska Bordeaux. Bland de övriga lyxresorterna vid golfbanor av världsklass på extraordinära platser finns prisbelönta Cabot Cape Breton i Nova Scotia, Cabot Saint Lucia i Karibien, Cabot Revelstoke i British Columbia, Cabot Citrus Farms i Florida och Cabot Highlands i Skottland.

Mer information om The Cabot Collection och Lofoten Links finns på https://thecabotcollection.com/ och https://www.lofotenlinks.no/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights