Ancers chockdebut i Masters!

Abraham Ancer gör premiär i Masters Tournament. Och vilken debut sen! 29-åringen har snabbt blivit tv-tittarnas favorit och är den som leder jakten på Dustin Johnson. Med sina spikraka slag och yviga lockar har han charmat många.

– Det är en tacksam uppgift, men svår. Man vet att man måste göra många birdies och fixa en låg score. Dustin har varit i den här situationen många gånger och spelar han som han gjort hittills i tävlingen, så blir det snudd på omöjligt att nå honom. Men det är en bana som man måste ha tålamod med och det kan gå lika fort åt båda hållen, sade en nöjd Ancer när han mötte pressen efter tredje rundan.

Har nu andra platsen

Ancer till hör gruppen av tre spelare som delar andraplatsen på 12 under par och spelar alltså ledarboll redan första gången han spelar Augusta National.

Dubbelt medborgarskap

Född i Texas men uppvuxen i Reynosa, Mexiko, har Ancer dubbelt medborgarskap och väljer att spela under den mexikanska flaggan. Efter att ha debuterat för det internationella laget i Presidents Cup 2019 hade han en PGA Tour-säsong 2020 med två andraplatser och två andra topp 10. Om han inte hade golf som yrke, säger Ancer att han skulle vilja vara en Formel I-förare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *