Golfbanor i USANyheterTävlingar

Charlie Woods – bästa 11-åringen i golfvärlden?

Nu kan vi bänka oss framför C More och se premiären av ”dreamteam” Tiger & Charlie Woods! Pappa och son tävlar i PNC-Championship i Orlando och hela världen tar ett djupt andetag. Hur ska det gå för 11-åringen som stiger ut i strålkastarskenet. Detta är hans stora kliv in i rampljuset och kändisskapet lär följa med honom hela livet. Tiger Woods var ännu yngre, men i dag finns internet med allt vad det innebär.


– Hur bra är killen egentligen? frågar sig många.
Tydligen är det en otroligt duktig golfspelare, bara elva år, som går ut på The Ritz Golf Club och tävlar i ”två generationer” eller Father and Son, som tävlingen också kallas. Tiger Woods och svenska Elin Nordegren måste vara upp över öronen stolta över sonen. Att Tiger-pappan har tränat med sonen på hemmaklubben Medalist Golf Club i Jupiter. De spelar också på Mayacoo Lakes Country Club nära Tigers jättevilla.

Här kan ni läsa vad Tiger Woods berättar om sonen Charlie >>

Rickie Fowler och Tiger Woods är medlemmar i Medalist Golf Club på Jupiter Island i Florida.

Charlie Woods har spelat juniortävlingar tidigare. Redan som sjuåring kom han på delad andraplats i West Palm Beach med resultatet 19 över par. Vid uppvärmningen inför tävlingen som äger rum i dag i Orlando kunde hela världen via twitter följa pappa och son på rangen. Det är ju otroligt roligt att se hur lika de två är. Charlies sving är ”slående” lik pappa Tigers, tycker ni inte?

Golf Digest bad tränaren Randy Smith att analysera svingen utifrån Charlie Woods tv-debut i PNC Championship. Den erfarna junior – och college-golftränaren blev mycket imponerad. ”Svingen som man ser här är mycket mer strukturerad än någon 11-åring jag någonsin har varit med om”, säger Smith. Det verkar som om Tiger Woods fått en son att vara riktigt stolt över!

Foto Getty Images

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights