Livsstil

Anna Nordqvists spännande möte: ”Hon är min förebild”

Hur är det att vara proffs och spela de allra största tävlingarna? Svenska Anna Nordqvist vet hur livsstilen är på touren. På Instagram berättar hon om framgångsreceptet och hon tackar en nära vän för allt hon gjort.
– Det gäller att omge sig med rätt typer av människor, som ger energi och hjälper en att utvecklas, berättar Anna.

Fortsätt att tro på dig själv

–För mig finns det inget mer stärkande, än att få höra att du inte kan göra något och bevisa att folk har fel! Stolt att vara en kvinnlig idrottsman som reser världen och lever min dröm, säger Anna Nordqvist, och hon tycker att LPGA-touren gjort ett magnifikt arbete i sin kamp, att skapa möjligheter för kvinnor över hela världen.
– 👏🏻 Fortsätt le, fortsätt drömma och fortsätt tro att du kan göra saker som du inte trodde var möjligt.

Kvinnan som har forskat i golf

En person som svenskan vill ge extra mycket kärlek är Debbie Crews, som vi ser en bild på här nedan.
– Jag träffade Debbie Crews när jag spelade för Arizona State University och hon har varit en stor inspiration och ett fint stöd för mig hela vägen till toppen.

Dr. Debbie Crews har varit involverad i LPGA: s utbildning, utvärdering och forskningsprogram sedan 1997 och med LPGA-proffs sedan 1980.
2011 fick hon utmärkelsen Master Professional.

Studerat golfspelet

I mer än 35 år har Crews forskat och studerat golfspelet, skrivit för otaliga vetenskapliga tidskrifter och populära tidskrifter (Golf Digest, Golf Magazine) och presenterats på ”Scientific American Frontiers”, NBC Dateline och ESPN.

Hennes forskning omfattar också flera studier med Mayo Clinic om ”yips” i golf.

Vilken meritlista!

Crews fick LPGA Ellen Griffin Rolex Award 2011, LPGA Central Section Professional of the Year Award 2012 och LPGA Western Section Teacher of the Year Award 2000. Hon utnämndes till medlem i LPGAs topp 50 lärarlista 2008 , 2009, 2017, 2018 och 2019.

Crews var också ordförande för World Scientific Congress of Golf i tio år, där hon initierade forskningstidningen International Journal of Golf Science. Debbie blev också utnämnd som medlem i LPGA:s Hall of Fame.

Vad är det hon har gjort som är så speciellt?

Baserat på Dr Crews forskning under de senaste 30 åren fann hon, att ett tillstånd av ”synkronicitet” i hjärnan sekunder före rörelsen startar är receptet för att bli en bra golfare. För att hjälpa människor att förstå hur det tillståndet känns skapade hon två appar, Opti Brain och Opti Train-apparna, för att arbeta med Muse-huvudbandet som mäter hjärnsignaler genom 7 sensorer – två i pannan, två bakom öronen plus tre referenssensorer.

Se Dr. Crews hjärnträning här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights