LivsstilNyheter

Sommargolfa i Sturegallerian!

Alba Golf öppnade sin första enhet i Sturegallerian i november. Den över 1 000 kvadratmeter stora lokalen har nio golfsimulatorer med Trackman och även ett anpassat erbjudande av mat och dryck. I december öppnades den andra enheten i Sickla, där den ombonade Dieselverkstaden numera har 15 golfsimulatorer och även två konferensrum. I båda lokalerna kommer det att arrangeras företagsevents, after work-golf och tävlingar. Ambitionen är att skapa en miljö där man vill umgås och socialisera och samtidigt spela golf, oavsett om man är nybörjare eller proffs. En av personerna bakom den nya satsningen är entreprenören och Daniel Wellington-grundaren Filip Tysander.

– Vi på Alba vill skapa en unik atmosfär där golfen står i centrum men där umgänget, maten och drycken skapar helheten. Detta är en långsiktig satsning och jag är övertygad om att inomhusgolfen kommer växa kraftigt närmaste åren, säger Filip Tysander.

Nu får du som läsare av Golfbladet 50 procent rabatt hela sommaren hos Alba Golf! Gå in på www.albagolf.se och boka en tid och använd koden GOLFBLADET50. Koden är giltig till och med 31/8-2022.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights