Livsstil

En shake i Dallas gör hela skillnaden för Bryson

Det ska vara proteinpulver och bananer, tycker Bryson DeChambeau. Han kallas ju ”vetenskapsmannen” för att han gillar att ha kontroll på hur han spelar och lever sitt liv. Bryson tycker om allt som är mätbart och planerar veckorna i minsta detalj. Det det ger honom ett lugn att räkna, kalkylera och analysera. När det kommer till kroppen finns det inga lustar som ska tillfredsställas i matväg, inte heller sker några hastiga inköp. Självfallet har han stenkoll på vad han stoppar i sig. Näringsjuice är något som amerikanen tycker är perfekt att dricka då det går exakt att utläsa vad det innehåller och hur många näringsämnen som kan få honom att bli mätt och stark.

Håller måttet

Under nyårshelgen har denne golfspelare knappast proppat i sig godis och andra sockersöta saker. I stället berättar han på sociala medier om hur han håller formen. På sin Instagram skriver Bryson DeChambeau:
– Jag har en matrutin. Det är det lättaste sättet för mig att vara hälsosam…
Bryson DeChambeau säger att han dricker sina näringsshaker, som folk är vana vid att se honom stoppa i sig på golfbanan. Men han ser också till att variera med proteinpulver, som han mixar ihop till en smoothie med mjölk, banan eller is.

Bryson DeChambeau chockade världen när han kom ut ur karantänen som hulken. Förvandlingen var total. Ni vet ju själva hur denne Texas-bo såg till att vända pandemin till något positivt.

Gick in i gymmet

Istället för att bara hänga omkring hemma och känna frustration över att tävlingarna skjutits upp, såg han till att gå in i gymmet och lägga upp ett effektivt träningsprogram. När golftouren öppnade upp igen kom DeChambeau till tävlingarna som en helt ny spelare, flera kilo tyngre och stark som en oxe.

Bryson

Medspelarna tittade fascinerat på när Bryson DeChambeau sedan gick ut på tee och pangade iväg boll efter boll med en raketkraft ingen förr skådat. Amerikanska golfpressen skrev om mirakelmannen och många gjorde sig också lite lustiga över denne golfspelares ”galenskap”.

Galen diet

Dieten var helt otrolig. Bryson själv har sammanfattat sin extrema diet, som gjorde att han ökade i vikt mestadels i muskler, genom att säga:
”Jag äter vad jag vill när jag vill.” Men naturligtvis är det mer komplicerat än så. Det är trots allt Bryson DeChambeau vi pratar om.

Bryson Dechambeau

Golfens annorlunda ”vetenskapsman” har varit samtalsämnet hela 2020 med sin viktförvandling, som gjorde att han plötsligt slog längst av alla.
Vad väntar nu inför 2021? Det vet bara han själv. Kanske förvandlar han sig till något helt annat, som gör att han puttar bäst av alla…Näringsjuicerna verka vara en källa till bra energi i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights