GolfmodeNyheterUtrustning

Årets golfkollektion från Cross Sportswear

Cross Sportswear lanserar nu 2022 års vår/sommar golfkollektion under temat ”Where Life and Sports Cross”. På ett stilfullt sätt kombineras funktion med design tillsammans med en stilsäker färgpalett.

Golfkollektionen kombinerar funktion med design med en färgpalett som är stilsäker med en sober harmonisk känsla som grund. Kollektionen är framtagen för golfare som vill känna sig sportigt eleganta både på och utanför golfbanan.

Hållbarhet är fortsatt i fokus och materialen som används är återvunnen och återvinningsbar polyester samt naturmaterialet bambukol. Materialet är ett bra funktionsmaterial med många fördelar. Bambukol är en överlägsen absorbent, har renade egenskaper med en naturlig anti-odör samt ett naturligt UV-skydd. Cross Sportswear använder materialet i samtliga pikéer i kollektionen. Materialet i regn- och vindkläderna är noggrant utvalda och utformade för att ge fri rörlighet oavsett väder och temperatur.

Inspiration från 90-talet

2022 års kollektion är inspirerad av 90-talet där design, mönster och färger i kollektionen återspeglar en elegant och aktiv vardag.

– Det känns spännande att låta våra kunder ta del av årets kollektion med inspiration från 90-talet. Kollektionen har en bred variation där stilsäkra mönster möter sportiga färger tillsammans med en hyper-casual känsla, säger Niclas Valfridsson, VD, Cross Sportswear

Det mest tekniska regnstället Edge har fått en ny design och uppdaterade detaljer, jackan och byxan kommer finnas tillgängliga i två färger Botancial Garden och Black. En helt ny hybrid jacka släpps med namnet Hybrid Jacket som även görs som en väst med namnet Hybrid Vest.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights