Nyheter

Återhämtningen – Tiger Woods går utan kryckor

Ett år har passerat sedan vi såg Tiger Woods i 2020 US Masters – hans sista officiella tävling. I februari 2021 lades in på sjukhus efter en dramatisk bilolycka utanför Los Angeles.

Tystnaden är kompakt

Inget har varit sig likt i golfvärlden sedan dess. Frågorna har inte fått några svar. Tystnaden är kompakt. Ingen vill prata om Tiger Woods återhämtning, men enligt de senaste bilderna som nu cirkulerar på sociala medier verkar allt gå åt rätt håll.

Kändissajten TMZ publicerar en video av Woods, där han sakta går in på ett hotell i Los Angeles den 14 november. Fansen är överlyckliga. Alla vill se stjärnan spela golf igen och nu mår han mycket bättre. Kommentarerna på twitter, där videon finns att se, är många och de som skriver hoppas på en snar comeback. Kryckorna är borta, vilket tyder på att läkningen av frakturerna i benet och i foten är bättre än man tidigare trott.

Här kan ni se videon>>>

Bilderna togs utanför ett hotell i Los Angeles. Det var i juni som en film publicerades på twitter, där Tiger Woods gick med hjälp av kryckor. På bara några månader går han utan stöd och dessutom bär han en ryggsäck.

Läs mer här: Tiger Woods om den obeskrivliga smärtan>>>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights