Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the all-in-one-seo-pack domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /www/webvol28/a4/d3fghw1efjsokw6/golfbladet.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the wp-cerber domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /www/webvol28/a4/d3fghw1efjsokw6/golfbladet.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114
Bakpotatis med Vegan Spread Tuna Style - Golfbladet
Äta & Bo

Bakpotatis med Vegan Spread Tuna Style


Golf och mat hör ihop, därför bjuder Golfbladet.se på härliga recept i höst. Rätter som stärker immunförsvaret och smakar gott.
Enklaste och godaste lunchen? Testa bakad potatis med en vegansk röra, som ersätter klassisk
tonfiskröra. Ta ut svängarna och addera garnering och tillbehör efter humör och vad du har hemma. Är
du en av de som gillar kapris? Föredrar du en fräsch sallad? Du vet bäst!

4 portioner

500g Quorn Vegan Spread Tuna Style
4 bakpotatisar
50g blandad sallad
färska örter
Salt
Peppar
Olivolja

Så gör du

Sätt ugnen på 225 grader. Placera potatisarna på en plåt, stick några hål i dem och gör ett kryss i
mitten med kniv. Baka dem i ugnen i 45-60 min beroende på storlek.

Öppna upp potatisarna och fyll med sallad och Quorn Vegan Spread Tuna Style.

Toppa med örter, lite olivolja samt salt och peppar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights