Nyheter

Hoppet stiger efter film med Tiger Woods utan kryckor

Tiger Woods har setts promenera utan kryckor. Det är första gången sedan bilolyckan i februari.

En superkort video har nyligen spridits i sociala medier och en våg av förväntan har sköljt över olika golfforum världen över. TMZ Sports har publicerat ett filmklipp med stjärnan och de menar att filmen är autentisk. Kommentarerna är många:
– Han kan gå igen och utan kryckor!


Sannolikt är det så att Tiger Woods blir bättre och bättre. Från gips, till pjäxa till ett benskydd, som håller benet tajt. Kirurgerna sägs ha gjort ett fantastiskt arbete med det krossade skelettet. Titanrör och skruvar håller högerbenet på plats.

Rory McIlroy berättade om Tiger Woods omfattande skadorDet var bara månader sedan Rory McIlroy berättade för pressen att ”golf inte finns på kartan” för Tiger Woods. ”Man ska vara glad och tacksam att barnen Sam och Charlie har en far”, sade Rory sorgset. Plötsligt ser vi ett hopp om att Tiger Woods kan hålla i en golfklubba igen och faktiskt stödja sig på sitt skadade ben.

Tiger och Charlie Woods
Åker till Japan?

Det spekuleras nu i USA huruvida Tiger Woods, som står och går utan kryckor, kan vara på plats vid veckans ZOZO CHAMPIONSHIP? Inte som tävlande förstås, men åskådare. Det är första gången tävlingen återvänder till Accordia Golf Narashino Country Club i Chiba, Japan.För en multimiljardär som Woods med eget jetplan är det ingen konst att svänga förbi. Många minns hans enorma bragd från 2019.

Höjdpunkterna från ZOZO Championship

Här kan ni se Tiger Woods magiska slag från ZOZO CHAMPIONSHIP 2019, där han vann sin 82: e seger och tog Sam Sneads rekord för flest vinster på PGA- touren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights