Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the wp-cerber domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /www/webvol28/a4/d3fghw1efjsokw6/golfbladet.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114
Bästa påskreceptet – färgstark lax med asiatiska smaker - Golfbladet
Äta & Bo

Bästa påskreceptet – färgstark lax med asiatiska smaker

Ett dukat påskbord med kycklingar, fjädrar och fräscha rätter livar upp helgen. Här bjuder vi på en lättlagad Poké-bowl med Fröya Lax och syrlig, asiatisk touch. Dukningen får en klick färg med nyanser i påskens palett då laxen skänker både doft, skönhet och smak.

Pokébowl

4 portioner

500 g Fröya Lax Back Loin
8 dl kokt sushiris eller jasminris 1 dl japansk soja
1 tsk rostade sesamfrön
1 st gurka
2 st morötter
1 st röd chili
1 st mango
1 st avokado
2 st salladslökar
1 kruka koriander

1. Skär laxen i kuber och marinera i soja med sesamfrön.
2. Koka riset enligt förpackningen.
3. Skär mango och avokado i tärningar.
4. Skiva salladslöken tunt och strimla morötter, gurka och chili.
5. Fördela laxen och grönsakerna i fyra skålar med kokt ris och grovhackad koriander.

Läs mer om härlig golfmat här>>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights