Nyheter

Brooks Koepka har friat till Jena – nu blir det bröllop!

Nu blir det bröllop! Amerikanen Brooks Koepka, 30, gick ned på knä på en strand i Florida och ställde den magiska frågan till sin flickvän, skådespelerskan Jena Sims, 32.
– Vill du gifta dig med mig?
Hon sa ”Ja”. Lyckligt offentliggjorde det amerikanska glamourparet förlovningen på Instagram i torsdags på skärtorsdagen. Brooks beskrev dagen som ”Den bästa i mitt liv”.

Friade i mars

”Förevigt är inget skämt”, skrev Jena Sims till galleriet med kärleksfulla bilder. Den framgångsrike golfaren friade egentligen en månad tidigare, den 3 mars. Se alla bilderna här nedan.

Jena Sims har varit med i flera filmer och utsågs till Miss Georgia Teen USA år 2007. Hon är en skönhet, som nu vill bilda familj med sin fästman Brooks Koepka. Paret har varit tillsammans i fem år och har en svart labrador, som de gärna visar bilder på på sociala medier.

Läs mer här: ”Jag har två tjejer”

I mars genomgick Brooks Koepka en operation på höger knä. Vilket skapade stora rubriker i USA. Hur ser karriären ut med en skada?
– Vad min kropp säger, jag ska lyssna”, berättade han för Golfweek.

Träffades på Masters

Nu har nästa nyhet slagit ned som en bomb, att glammiga paret golfaren Brooks Koepka och hans Jena Sims ska gifta sig och gratulationerna strömmar in.
Sims och Koepka träffades 2015 och började träffa två år senare.
– Vi träffades på Masters 2015, berättade Sims för Golf Digest 2019.


– Och det är så speciellt eftersom jag är från Georgia, så det är perfekt. Vi var på hål 7, vilket jag inte ens kommer ihåg, men han är som,” Åh, jag kommer ihåg vad du bar på, där vi stod, allt . Det var coolt … vi var bara vänner vid den tiden.

Nyförlovade turturduvorna bor i Florida och njuter av kärlek, sol och goda burgare från grillen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights