AnnonssamarbeteÄta & BoNyheter

Krispiga snacks som passar perfekt på golfbanan

I golfvärlden är det viktigt att ha rätt utrustning i bagen för att klara av alla utmaningar på banan. Men förutom klubbor och bollar kan en smart golfare också ha något oväntat med sig – Santa Maria World Pops. Dessa innovativa golfsnacks tar smakupplevelsen till nya höjder och är perfekta för en energiboost mellan hålen.

Spännande snacks

Med sina nya ”World Pops” har Santa Maria hämtat influenser från olika delar av världen för att skapa en spännande ny serie snacks. Först ut i serien är två varianter med italiensk och mexikansk smakprofil. Dessa krispiga chips är inte bara fullpackade med fantastisk smak, de innehåller också 60% mindre fett än traditionella snacks.

worls pops chips santa maria

Santa Maria World Pops är en unik satsning från Paulig, som för ett år sedan gjorde sitt intåg i den populära snackshyllan. Genom att ”poppa” snacksen i varm luft istället för att fritera dem i olja får man ett luftigt och krispigt resultat som är både hälsosamt och läckert.

Krispiga linspops med bitar av gula linser och gröna ärtor

De nya World Pops-produkterna har en grönsaksbas av antingen linser eller majs och är kryddade med autentiska smaker från Italien och Mexiko. Santa Maria World Pops Italian Style är krispiga linspops med bitar av gula linser och gröna ärtor, smaksatta med basilika och italiensk ost. Å andra sidan är Santa Maria World Pops Mexican Style tunna och krispiga majspops med bitar av svarta bönor och en generös kryddning av nacho cheese.

Santa Maria snacks pops

Med dessa snacks erbjuder Santa Maria ett välkommet alternativ till traditionella snacks på golfbanan. För golfaren som vill hålla energinivån uppe utan att kompromissa med smaken är Santa Maria World Pops det perfekta valet. Så nästa gång du är ute på banan, se till att ha en påse av dessa spännande snacks med dig i bagen – de kan vara nyckeln till en lyckad runda!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights