NyheterTävlingar

Bernhard Langer leder på Champions Tour

64-årige Bernhard Langer inledde Chubb Classic på Champions Tour med att skjuta sin ålder. 64 slag det första varvet följdes sedan av upp av en 68-runda och tysken leder med två slag inför söndagens avslutningrunda på Tiburon Golf Clubs Black Course.

– Det var lite mer upp och ner idag. Igår hade jag inga bogeys. Idag hade jag sju birdies, men även tre bogeys. Jag kände att det var lite tuffare idag, vinden ställde till det för oss där ute, sa Langer efteråt.

Robert Karlssons gick runt de första nio hålen på par. Utan att göra ett enda par… Foto: Getty Images

Robert Karlsson som inledde med en fin 66-runda hade en något märklig runda på lördagen. Han gick de första nio hålen på par. Utan att göra ett enda par! Fem birdies, tre bogeys och en dubbelbogey blev det för Karlsson på de första nio. De sista nio var mer normala med en birdie och en bogey, men en parrunda gjorde att han tappade från delad andra till en 11:e plats. Istället är det Scott Parel, Retief Goosen och Tim Petrovic som närmast jagar Langer inför avslutningsrundan. Trion ligger 10 under par och är två slag efter Langer.

Tysken har totalt 42 segrar på PGA Champions Tour och har vunnit Chubb Classic tre gånger.

– Jag måste spela bra även imorrn för att lyfta pokalen igen. Det gäller att hålla bollen i spel och hålla sig borta från problem och sänka lite puttar, förklarade Langer på sitt som vanligt enkla sätt.

– Jag älskar att spela med Langer. Han är otrolig. Jag är glad att han skjuter din ålder och inte min ålder (56), för då skulle vi inte ha någon chans. Han är en speciell golfspelare och en bättre person, sa Scott Parel som går i ledarboll med Langer och Goosen på söndagen.

Klicka här för att komma till ledartavlan från Chubb Classic

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights