Golfbanor i USANyheterTävlingar

23-åring leder – se höjdpunkterna från Genesis Invitational

Nu bjuder vi på ett klipp från andra ronden av The Genesis Invitational 2022, där amerikanen Justin Thomas (-11) ligger på en tredje plats efter Cameron Young ( -14) och Joaquin Niemann (-16) efter andra varvet.

Spelat drömgolf och leder tävlingen

Leder gör alltså den unge 23-åringen från Chile. Joaquin Niemann blev professionell 2018 och har spelat drömgolf i det strålande vädret på Riviera Country Club i Los Angeles.

Chilenaren Joaquin Niemann leder Genesis Invitational 2022 efter andra varvet.

Eftersom Niemann har spelat på PGA-touren så länge, känns det som om han är mycket äldre än han faktiskt är. Men det är en riktig ungdom från Sydamerika som visar upp sina färdigheter. 23-åringen skulle behöva en seger för att meritlistan ska sticka ut och det ser ljust ut för honom nu. Kanske blir denna februari-vecka på Riviera hans bästa någonsin karriärmässigt?

Idel golfstjärnor jagar Joaquin Niemann

Men det lär inte bli lätt eftersom startfältet inte är att leka med. Idel stjärnor med erfarenhet och vinster i bagaget jagar chilenaren. Golfspelaren Niemann har hittills visat att han har allt vad som krävs för att ta hem Genesis Invitational 2022. I morgon får vi se resultatet – ni följer väl med oss här på Golfbladet? Vi kommer att visa höjdpunkerna även från dagens spel.

Tiger Woods är värd för golftävlingen

Värd för golftävlingen är Tiger Woods, som inte kan spela på grund av skador från den bilolycka han var med om precis efter samma tävling 2021.

Höjdpunkterna från andra dagen i PGA-tourens Genesis Invitational ser ni här nedan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights