Golfbanor i USANyheterTävlingar

Langer klättrade upp i trädet och slog golfbollen

Chubb Classic avgjordes på Tiburon GC under söndagen och som segrare stod 64-årige Bernhard Langer. Svensken Robert Karlsson kom på femte plats sju slag bakom tysken, som avslutade golftävlingen i Florida med 68 slag (-4) och var tre slag före tvåan, 55-årige Tim Petrovic från Texas.

Läs mer: Bernhard leder på Chubb Classic>>

Bernhard Langer är i toppform och åldern har knappast satt några hinder för hans framfart när det gäller golf. Som ett årgångsvin blir han bara bättre verkar det som. För Langers del var segern den 43:e på PGA Tor Champions och han är nu bara två bakom rekordhållaren, Hale Irwin.

Bernhard Langer
(Foto Matt Sullivan/Getty Images)

Langer började att gå caddie vid nio års ålder och blev professionell 1972. Han har vunnit många golftävlingar både i Europa och USA, bland annat The Masters Tournament 1985 och 1993.

Bernhard Langer har alltid varit spänstig

Sedan får vi inte glömma att Bernhard Langer alltid varit mycket spänstig. Han är lång och smal och sägs hålla en strikt diet med mycket grönsaker och frukt. Genom åren har han gjort en rad oförglömliga saker på golfbanan.

Klättrade upp i trädet där golfbollen placerat sig

Kanske minns ni hur han 1981 klättrade upp i ett stort träd för att slå sin boll? Inte många hade klarat av den bravaden. Här kan ni se hur det gick till när publiken förvånades över tyskens tilltag. Klippet från youtube visar hur Langer slår ett golfslag mitt i grenverket vid Benson & Hedges International Open 1981, ett av de mer ovanliga slag som någonsin spelats på Europatouren.

Här kan ni också se hans bästa slag från tredje rundan i Chubbs Classic.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights