NyheterUtrustning

Cameron Smith spelar i Penguins nya kläder i The Open

Penguin Golf är kända för sina sköna och lite annorlunda golfkläder. Kläderna bärs bland annat av australiensaren Cameron Smith som vann The Open ifjol. När han nu är på plats på Royal Liverpool för att försvara sin titel passar han även på att visa upp Penguins höst/vinterkollektion.

Smith vann den 150:e upplagan på St. Andrews förra året och när han ska försöka ta hem The Claret Jug för andra gången, kommer han göra det i färgstarka kläder från Penguin.

AW23 från Penguin fokuserar på intelligent design med användning av återvunna och hållbara material i hela kollektionen, samtidigt som man använder polyester/elastan-blandningar och PrimaLoft för att behålla värmen på bästa sätt.

”Polar Pete”-linjen utökas inom AW23 med trendiga och slitstarka kläder med riktigt bra prestanda för de som spelar i alla väder. Perfekta för linksgolf således. Alla tyger fortsätter att tillverkas med hållbara garnblandningar och miljövänlig teknik.

Så här kommer Cameron Smith klä sig under The Open-veckan:

Dag 1. Torsdag:

Heritage Piped Polo
Färg: Aquarius

Heritage ¼ Zip Pullover
Färg: Mediterranean Blue Heather

Five Pocket Pant
Färg: Quiet Shade

Dag 2. Fredag:

Swinging Pete Novelty Print pikétröja
Färg: Bright White

Long Sleeve 80s Bomber Colour Block Jacket
Färg: Caviar Heather

Pete Performance Pant
Färg: Caviar

Dag 3. Lördag:

Eng. Broken Tees Novelty Block Polo
Färg: Bright White

Trademark Printed Wind Jacket
Färg: Black Iris

Pete Performance Pant
Färg: Black Iris

Dag 4. Söndag:

New Heritage Polo Shirt
Färg: Rose Bouquet

¼ Zip 90s Color Block Wind Jacket
Färg: Black Iris

Pete Performance Pant
Färg: Black Iris

– Vi önskar Cam lycka till på Royal Liverpool Golf Club när han försöker försvara sin eftertraktade Open-titel. Cam förkroppsligar vad det innebär att vara ett original med sin unika stil och inställning till golf. Vi är stolta över att Cam stödjer vårt varumärke och ser honom få kontakt med fans runt om i världen som delar hans passion för spelet och våra kläder, säger Helen Willsmer, European Brand Director på Penguin Golf.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights