NyheterPorträtt

Snart lika stor som pappa Tiger Woods?

Snart lika stor som pappa Tiger Woods?
Ibland är det verkligen så att talang går i arv, Tiger Woods säger sig redan vara avundsjuk på sin och exmaken Elin Nordegrens blott 11-årige son Charlie. Anledningen, jo Charlie vann nyligen en golftävling i Florida som sanktionerats av det amerikanska golfförbundet. Den stolta pappan Tiger Woods kommenterade vinsten där pojken gick tre slag under par, med tre birdies och ingen bogey:

Imponerad av sin son

– Han börjar redan förstå hur han ska spela. Jag önskar att jag själv kunde ha hans rörelsemönster. Tiger var caddie till sin son och han säger sig vara mäkta imponerad av grabben.

Tiger woods Kultida Punsawad Woods
AUGUSTA 2019-04-14

Tiger var ett underbarn

– Jag analyserar hans sving hela tiden, jag skulle önska att jag också kunde rotera min kropp och mitt huvud på samma sätt som han gör men de dagarna är tyvärr passé, nu får jag istället återuppleva allt genom Charlie. Som ni kanske minns var Tiger Woods själv ett underbarn på sin tid då han hade sin pappa Earl som följde honom överallt. Men Tiger vill inte på något sätt tvinga sin och Elins son att spela:
–Det är helt upp till honom själv att bestämma.

Foto: Getty Images

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights