NyheterUtrustning

En ny skomodell från Ecco Golf

En tidlös klassiker med en modern twist. Så kallar golfskoinnovatören Ecco Golf den nya modellen Ecco Classic Hybrid, som har den klassiska konturen från en ikonförklarad Ecco-modell och är försedd med företagets ultraframgångsrika ”finsko”-läst som i årtionden varit en hörnsten för Eccos skor.

Den nya Classic Hybrid-modellen har utseende och känsla i premiumklassen, med ovandel tillverkad i lyxigt och präglat ECCO-skinn, en mjuk skinnfodring och en skinnklädd OrthoLite-innersula.

Den har vattenavstötande Hydromax-teknik och en söm tillverkad i 52 procent återvunna läderfibrer. Classic Hybrid är byggd på det prisbelönta, ursprungliga E-DTS TWIST-systemet som ger fotfäste och komfort i alla förhållanden genom utökade och roterade stödribbor som ger bättre slitstyrka och grepp i flera riktningar.

Skons innovativa komfortegenskaper utökas med Ecco Fluidform Direct Comfort Technology som säkerställer en perfekt balans mellan dämpning och energiåterföring, vilket ger en integrerad och hållbar vidhäftning utan de kompromisser som annars är vanliga vid konventionell sydd eller limmad montering. Trots skons traditionella look ger den därför en lättviktskänsla med utmärkt flexibilitet.

Några av de tourspelare som spelar i Ecco Golfs skor runt om i världen är Henrik Stenson, Thomas Björn, Erik van Rooyen, Doc Redman, Fred Couples, Lydia Ko, Nanna Koerstz Madsen, Caroline Masson samt många andra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights