NyheterSvenska golfbanor

Ny krögare till Falkenbergs Golfklubb

Sedan en tid tillbaka har Falkenbergs GK varit utan restaurang, men nu till våren öppnar man upp den nya restaurangen HIO – Hole in one. Det är Shadi Sharit, som sedan 10 år tillbaka äger Hamnkrogen i Falkenberg, som har fått uppdraget att driva restaurangen på Falkenbergs Golfklubb.

– Vi kommer att fokusera på svensk husmanskost samt även med europeiska inslag. Utöver det kommer vi ha en varierad bistromeny med olika alternativ av kött/fisk och vegetariska rätter kompletterat med sallader, pizza med fina råvaror och så klart våra egna hamburgare. Det kommer även finnas alternativ till de yngre gästerna som vi vet är populära på golfrestauranger, säger Shadi Sharit, ägare av HIO.

Kiosken på golfbanan kommer att ha ett brett utbud av drycker, hemlagade smörgåsar, korv med bröd, kaffebröd, glass och godis. Vid högt tryck på banan kommer kiosken ha en värd/värdinna som kan hjälpa gästerna.

– Min förhoppning med HIO är att det blir ett lyft för hela anläggningen med både nöjda medlemmar som andra gäster. En golfrestaurang är en viktig del i helheten av en golfklubb. Vi önskar också att HIO gör att golfklubben blir ett välkänt besöksmål i Falkenberg även för icke golfare. Trevlig miljö och god mat är en lyckad kombination. Vi kommer att ge möjlighet för alla medlemmar att hänga kvar mer på klubben, då det kommer att hållas öppet även kvällstid. Känslan av mitt andra hem, säger Mikael Norman, klubbchef Falkenbergs GK.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights