Nyheter

Följ med Golfbladet och Johan Ryström till Estland!

Bara en mil söder om den vackra kuststaden Pärnu i ett vackert naturområde ligger Pärnu Bay Golf Links. Banan är designad av den Finske arkitekten Lassi Pekka Tilander och när den stod klar 2016 blev den direkt nominerad till ”Världens bästa nya bana”.

Pärnu Bay Golf Links är en häftig linksbana som sätter spelaren på prov. Banan är uppskattad av alla typer av spelare och till skillnad från många skotska linksbanor erbjuder den en något kortare sträckning då den kan spelas från 4 500 upp till 6 200 meter beroende på valda tees. Efter avslutad runda är det lätt att trivas i klubbhuset där man förutom god mat bjuds på en härlig 360-graders vy över skog, hav och golfbana.

Pärnu ligger en timme och 40 minuter söder om Estlands huvudstad Tallinn. Här hittar man de milslånga fina sandstränderna och spa-anläggningarna som gjorde Pärnu till ett populärt resmål för svenskar redan under 1930-talet. Den lilla kuststaden med drygt 50 000 invånare har utvecklats till en modern semesterort med trendiga caféer och ett bra restaurangutbud.

En som älskar Pärnu Bay Golf Links är Johan Ryström. Det förra Europatourproffset och numera kommentatorn på Viasat Golf åker till Pärnu minst en gång per år och har blivit kär i golfbanan.

– Pärnu Bay Golf Links har allt vad man kan önska sig av en golfbana, med vackert ondulerade fairways, intressanta greenområden, närheten till havet och det är alltid en kort promenad mellan green och nästa tee. Det är dessutom en trevlig stämning på klubben och man känner sig alltid välkommen i klubbhuset, säger Johan.

Nästa gång Johan åker dit är tillsammans med Golfbladet den 31 augusti till den 4 september och nu kan du hänga med oss!

Vad ingår i resan?

Färja med Tallink/Silja Line t/r Stockholm – Tallinn del i hytt kategori B
Transfer Tallinn – Pärnu t/r
Boende del i dubbelrum på Estonia Resort & Spa med frukost
Tillgång till Spa-området på hotellet (ej behandlingar)
3 greenfee på Pärnu Bay Links inklusive vagn
Transfer för gruppen t/r Estonia Resort & Spa och Pärnu Bay Links
Golfvärd – Johan Ryström som ni kommer att få spela med. Det blir även golf clinics och beat the pro. Det kommer även att arrangeras en lagtävling och Golfbladet Trophys individuella avslutningstävling.
Vi kommer ha gemensamma middagar där man själv står för kostnaden för mat och dryck.

Pris: 9.495:-
Enkelrumstillägg 2.795:-

Du kan hitta mer information om resan och boka din plats här!
Eller maila info@outofbounds.se eller info@golfbladet.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights